BIVŠI NAČELNIK POLICIJE IZNEO STRAHOVITU TVRDNJU U VEZI SNIMKA NA KOJEM JE NAVODNO DANKA: "Moguće da se radi o...."
Danka Ilić, Foto: Filip Plavčić

misterija nestanka

BIVŠI NAČELNIK POLICIJE IZNEO STRAHOVITU TVRDNJU U VEZI SNIMKA NA KOJEM JE NAVODNO DANKA: "Moguće da se radi o...."

Policija sa majkom analizirala snimak iz Beča

Objavljeno: 21:35h

Snimak sa devojčicom koja neverovatno podseća na malu Danku Ilić i koji je napravljen u Beču, i te kako može da bude ključna karika u istrazi i da potvrdi sumnje da je devojčica oteta, tvrdi bivši načelnik beogradske policije i član Svetske asocijacije šefova policije Marko Nicović.

Snimak iz Beča na kom je devojčica koja neodoljivo podseća na nestalu Danku Ilić, devojčicu kojoj je od utorka gubi svaki trag treba detaljno analizirati i to sa roditeljima i porodicom, smatra bivši načelnik beogradske policije.

Granica sa Rumunijom je veoma blizu mesta gde je nestala devojčica, tako da je moguće da su je upravo državljani te zemlje oteli ili kupili. U ovakvim situacijama se mora biti veoma oprezan i ne gubiti vreme. Odmah im treba stati na put.

Kada se sagledaju sve činjenice i snimak, moguće je da se radi o trgovini decom - sa znanjem ili bez znanja roditelja. To je sada unosan biznis svuda u svetu. Deca se iz siromašnih zemalja premeštaju u bogate zemlje gde je demografska situacija kritična, rekao je Nicović za Informer.

Policija sa majkom analizirala snimak iz Beča

Srpska policija analizirala je sa Ivanom Ilić snimak iz Beča na kome se vidi devojčica koja liči na Danku Ilić (2). Prema nezvaničnim saznanjima, policijske provere su još u toku.

Sa druge strane, Ivana je na pitanja novinara o snimku iz Beča rekla da ga nije videla jer ne gleda društvene mreže.

Devojčica koja liči na nestalu Danku Ilić snimljena je u Beču u pratnji dve žene. Intenzivno se radi na identifikaciji i lociranju. Policija je noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak.

"Blic" je došao u posed snimka devojčice za koju se sumnja da je nestala Danka Ilić.

Podsetimo, mala Danka je u utorak oko 13.45 u Banjskom polju kod Bora, a zbog njenog nestanka prvi put je aktiviran sistem "Pronađi me".

Bonus video:

03:05

KURIR SAZNAJE: PRONAĐEN VIDEO SNIMAK NA KOM SE MOŽDA NALAZI NESTALA DANKA! Policija upravo proverava

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.