MARKO OSUĐEN ZA BRUTALNO UBISTVO MAĆEHE, OCA IZBO 41 PUT: Apelacija potvrdila presudu, pre toga GLUMIO MAFIJAŠA
Foto: Privatna arhiva/Kurir

strahota

MARKO OSUĐEN ZA BRUTALNO UBISTVO MAĆEHE, OCA IZBO 41 PUT: Apelacija potvrdila presudu, pre toga GLUMIO MAFIJAŠA

Pre zločina Marko P. uništio je sve kamere koje su bile postavljene na ulaznim vratima žrtvinog doma

Objavljeno:

Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je presudu Višeg suda u Jagodini koji je osudio Marka P. (24) iz Paraćina na 20 godina zatvora, zbog ubistva u svoje maćehe Marine M. (50) u njenoj kući u februaru 2023., dok je oca Miloša P. (59) pokušao da ubije sa 41 ubodom u telo, piše Kurir.

Podsetimo, zločin se dogodio 5. februara prošle godine, kada je osumnjičeni mladić došao u kuću svoje maćehe, koja se nalazi 500 metara dalje od kuće u kojoj on živi sa ocem i sestrom. Pre zločina Marko P. uništio je sve kamere koje su bile postavljene na ulaznim vratima žrtvinog doma.

Paraćin
foto: Petar Aleksić

- Viši sud u Jagodini prvostepenom presudom u januaru ove godine osudio je Marka P. na 20 godina zatvora zbog ubistva Marine M., dok je u razdvojenom postupku njegovoj sestri M. P. (28) izrečena mera obaveznog psihijatrijskog lečenja u ustanovi zatvorenog tipa zbog neuračunljiovsti - navodi sagovornik i dodaje:

- Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je prvostepenu presudu Višeg suda u Jagodini.

Kako smo ranije pisali Marko P. je kobnog dana došao kod maćehe sa kojom je njegov otac bio u dugogodišnjoj vezi. Hteo je, navodno, opet da je maltretira i da joj uzima novac. Nakon svađe, kuhinjskim nožem je izmasakrirao maćehu, a potom nastavio da pretura po kući. Posle toga odlazi do kuće i sa setrom maltretira oca kog su izboli 41 put i naneli mu povrede.

1 / 7 Foto: Društvene mreže

Glumio kriminalca

Marko P. je, kako smo ranije pisali, na društvenim mrežama često objavljivao fotografije na kojima drži oružje, pa se tako vidi kako za pojasom ima pištolj, a na drugoj slici može se primetiti kako sa beretkom i u vojničkim pantalonama, za pojasom ima hladno oružje - nož.

Na jednoj fotografiji osumnjičeni se slika u ogledalu kupatila i to stilizovan kao kriminalci iz 90-tih. Obučen u šuškavu trenerku koja je bila simbol tog vremena i sa kajlama oko vrata i ruku, kao i prstenom na ruci, pokušao je verovatno da dočara duh tog vremena. Takođe, ima i fotografiju na kojoj pali cigaretu u belom šuškavcu, namršten, dok na ruci ističe da ima zlatni sat.

Bonus video: Suđenje Branislavu Lečiću

03:01

Suđenje Branislavu Lečiću

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.