MARKO UBIO MAĆEHU, PA OCA IZBO 40 PUTA: Evo na koliko godina je OSUĐEN ovaj Paraćinac, Tužilaštvo uložilo ŽALBU!
Foto: Petar Aleksić

jeziv zločin u paraćinu

MARKO UBIO MAĆEHU, PA OCA IZBO 40 PUTA: Evo na koliko godina je OSUĐEN ovaj Paraćinac, Tužilaštvo uložilo ŽALBU!

Milica P. je odmah uhapšena, dok je Marko P. bio u bekstvu, pa se sam predao

Objavljeno:

Marko P. (24) iz Paraćina prvostepenom presudom Višeg suda u Jagodini osuđen je na 20 godina zatvora zbog ubistva maćehe Marine M. (50) koje se dogodilo u februaru 2023. godine u kući u kojoj je živela, potvrđeno je za "Blic".

Kako nezvanično saznajemo, Više javno tužilaštvo u Jagodini je uložilo žalbu i tražiće da Marko P. bude osuđen na veću kaznu od 20 godina.

Ubistvo se dogodilo 5. februara kada je Marko P. došao u kuću svoje maćehe, koja se nalazi 500 metara dalje od kuće u kojoj je živeo sa ocem i sestrom.

Priznao ubistvo

Marko P. (23) je priznao je da je ubio maćehu Marinu M. (50), kao i to da je sa sestrom Milicom M. (27) pokušao da ubije oca Miloša P. (58) tako što su ga ubadali metalnom šipkom.

Otac i maćeha
Otac i maćehafoto: Petar Aleksić

- Priznao je da je ubio maćehu Marinu. Policija ju je zatekla kako leži mrtva na stomaku. Krvi je bilo svuda. Marko je, prema nezvaničnim informacijama, ocu zadao više od 40 uboda. Uhapšeni mladić nema dosije, a izjavio je da mu je smetala njena veza i njegovog oca - rekao je sagovornik iz istrage.

Inače, veruje se da je ćerka držala oca dok ga je sin ubadao šipkom. Napadnuti je uspeo da pobegne kod komšije koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Milica P. je odmah uhapšena, dok je Marko P. bio u bekstvu, pa se sam predao.

Bonus video:

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

(Espreso / Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.