OVA SUPSTANCA PRONAĐENA U KRVI MARTINE I LAVA? Stigao toksikološki nalaz
Kuća u kojoj su živeli Lav i Martina sa decom, Foto: Zorana Jevtić

rezultati toksikoloških analiza tela

OVA SUPSTANCA PRONAĐENA U KRVI MARTINE I LAVA? Stigao toksikološki nalaz

Mladi bračni par, izvršio je samoubistvo skokom sa zgrade na Limanu 2

Objavljeno: 13:09h

Nakon jučerašnjih šokantnih rezultata obdukcije mališana koje su otrovali Lav i Martina P.S. isplivali su i rezultati obdukcije njihovih tela a kako nezvanično saznaje "Blic", toksikološki nalazi pokazali su da su imali alkohola u krvi.

- Prvi rezultati toksikoloških analiza tela Lava i Martine pokazali su da su imali alkohola u krvi. Toksikološke analize se nastavljaju kako bi se utvrdilo da li su imali još nekih supstanci koje bi eventualno mogle da utiču na njihovo rasuđivanje - kratko za "Blic" kaže izvor upoznat sa tokom istrage.

Podsetimo, prema ekskluzivnim saznanjima do kojih je došao "Blic" obistinile su se stravične sumnje da su za smrt dece Lava i Martine P.S. krivi upravo oni a to su pokazali dosadašnji rezultati istrage koja je obuhvatila toksikološke nalaze obdukcije dece.

- Toksikološki nalazi pokazali su da je u telima mališana pored još nekih supstanci bilo i etanola koji bi mogao verovatno da bude uzrok smrti dece, a ne neki pesticidi kao što se na početku sumnjalo, a kojih nema ni u tragovima u rezultatima obdukcije. Ipak, i te druge supstance su mogle da prouzrokuju smrt tako da se još veštači koliki je procenat nađen u telima i koliko je mogao štete da nanese deci s obzirom na koncentraciju i uzrast i težinu mališana - priča za "Blic" izvor upoznat sa tokom istrage koja je još u toku.

Novi Sad, Tragedija
foto: ZORANA JEVTIĆ

Dodaje da je istragom utvrđeno i da u ovom zločinu nije učestvovalo "treće lice" ali da se sa sigurnošću ne može utvrditi da li su osumnjičeni zajedno otrovali decu ili je to učinio Lav ili Martina.

Skočili sa vrha zgrade

Podsetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Ovaj bračni par je živeo u Petrovaradinu.

Ubrzo potom je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.

Kuća u kojoj su Martina i Lav živeli sa decom
Kuća u kojoj su Martina i Lav živeli sa decomfoto: Zorana Jevtić

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući u Petrovaradinu. Oni su prošle nedelje sahranjeni zajedno sa majkom Martinom u Bačkom Petrovcu dok je Lav sahranjen u Beogradu.

Motivi zagrobnog života

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima. Navodno, simboli su nađeni u dnevnom boravku, a u sobi u kojoj su spavali je bio bračni krevet i krevetac.

Bonus video:

02:40

AKO PAS MRDA REPIĆEM, NOŽEM BI MU IZVADILI SRCE I PILI KRV! Stručnjak progovorio o RITUALU JEZIVE SEKTE koja se nalazi u Srbiji

(Espreso / Blic, Zlatko Čonkaš/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.