UMESTO PIŠTOLJA, SADA VADE NOŽEVE! Ubijen reprezentativac, izboden bokser, NAĐEN NOŽ u "Ribnikaru", ŠTA JE SLEDEĆE?
Policija / Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić, MMA SAVEZ SRBIJE, Društvene mreže, Tamara Trajković

UŽAS

UMESTO PIŠTOLJA, SADA VADE NOŽEVE! Ubijen reprezentativac, izboden bokser, NAĐEN NOŽ u "Ribnikaru", ŠTA JE SLEDEĆE?

U noći između 24. i 25. februara samo u Beogradu izbodena su dvojica muškaraca

Objavljeno:

Za samo nekoliko dana širom Srbije događali su se krvavi obračuni u kojima su uglavnom korišćeni noževi. Neki od njih završili su se tragično!

Tako su u noći između 24. i 25. februara samo u Beogradu izbodena dvojica muškaraca. Kako je tada saopšteno iz Hitne pomoći, oba slučaja dogodila su se u razmaku od samo minut!

Prvi muškarac uboden je nožem u 0.54 na Terazijama, u blizini hotela Moskva, i on je usled teških povreda prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Drugi muškarac uboden je u 0.55 sati na uglu Dobračine i Dunavske ulice na Dorćolu, i on je takođe prebačen na reanimaciju, dodali su tada iz Hitne.

Samo nekoliko sati kasnije, preminuo je mladić star svega 23 godine koji je izboden na Dorćolu. U pitanju je reprezentativac Srbije Stefan Savić koji je osvajač medalje na svetskom prvenstvu u MMA.

Stefan
Stefan foto: MMA SAVEZ SRBIJE

Njemu je ubica zario nož u srce posle svađe. Policija traga za ubicom, ali i za motivom zločina, a šta se tačno dogodilo još uvek nije sasvim poznato.

Sumnja se da je Savić došao u sukob s jednim gostom u klubu u kom je radio kao obezbeđenje. Navodno, svađa se nastavila ispred lokala kada je gost izvadio nož i napao Stefana.

Policija je zatvorila ceo kvart i pokrenula akciju "Vihor 3". Inspektori su skidali materijal s video-nadzora i tražili oružje.

Ko je bio Stefan Savić, uspešni mladi sportista u usponu kom su previđali blistavu karijeru

Ubijeni Stefan Savić je bio jedan od talentovanijih MMA boraca, a oni koji su ga poznavali kažu da je pred njim bila sjajna karijera. Krajem 2023. je došao do najvećeg uspeha, osvojio je bronzanu medalju na svetskom šampionatu u amaterskom MMA, koji se održao u Tirani. Savić je pre samo tri meseca gostovao u jednom podkastu i ispričao da je ovim sportom počeo da se bavi sa 14 godina.

- Da nisam tu, verovatno bih radio nešto, motao bih se tu po gradu... Ulica je opasnija od sporta, ipak ovde postoji sudija - rekao je u podkastu.

Stefan Savić
Stefan Savićfoto: Printscreen/ Instagram/ _savkes

Povodom ubistva Stefana Savića oglasio se i MMA savez Srbije.

- S dubokim žaljenjem obaveštavamo vas da je u ranim jutarnjim časovima tragično preminuo naš mladi reprezentativac Stefan Savić. MMA borac izuzetnog talenta i posvećenosti, zauvek će ostati urezan u istoriju osvajanjem bronzane medalje, predstavljajući prvu generaciju koja je ponosno donela odličje Srbiji u MMA. Njegov neizmerni talenat, radna etika, ali i dobrota, ljubaznost i sportski duh čine neizbrisiv trag. MMA savez Srbije je potresen ovim gubitkom i iskreno izražava saučešće porodici i prijateljima. Počivaj u miru - saopštili su iz našeg saveza.

Ispituje se da li je ubadanje mladića na Terazijama povezano sa Savićem

Samo minut nakon što je na Dorćolu napadnut Savić, policija je u automobilu na Terazijama zatekla krvavog muškarca S. M. (32), koji je takođe imao rane od noža.

Policija, Guča
foto: RINA

Kako su mediji objavili, S.M. pokušao je pre nego što je napadnut i izboden nožem da pomogne ubijenom Saviću.

Navodno, njih dvojica se uopšte nisu poznavali ali je S. M. je slučajno naišao kada je napadač zadavao ubode Saviću, pokušao je da mu pomogne, viknuo je "šta radite to, pustite momka". Međutim, tada su napadači nasrnuli i na njega i pokušali i njega da ubiju.

Prema nezvaničnim informacima, on je pokušao da se odveze automobilom i zatečen je teško ranjen u kolima na Terazijama.

Noć pre toga dogodio se napad nožem na Novom Beogradu.

Naime, kako je MUP zvanično saopštio, u jednoj pekari na Novom Beogradu došlo je do sukoba dvojice mladića S. S. (1996) i J. J. (1996) sa dvadesetdvogodišnjim mladićem. Nakon kraće rasprave, S.S. je nožem ubo mladića u rebra.

Dvadesetdvogodišnji mladić je zbrinut u Kliničko-bolničkom centru Zemun, gde mu je konstatovana teška telesna povreda.

Brzom i efikasnom akcijom policije, osumnjičeni su pronađeni u jednom stanu, a tamo je pronađen i nož kojim je, kako se sumnja, S.S. naneo povredu oštećenom.

J. J. (1996) se tereti da je izvrpio krivično delo nasilničko ponašanje, dok se S. S. tereti i za krivično delo teška telesna povreda.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Izboden kubanski bokser u Novom Pazaru

U Novom Pazaru napadnut je kubanski bokser Antonio Biset, član Bokserskog saveza Srbije, koji nastupa za našu zemlju.

Kubanski bokser Antonio Biset
Kubanski bokser Antonio Bisetfoto: Printskrin/Instagram

Naime, sukob između boksera i četvorice osumnjičenih započeo je ispred jedne benzinske pumpe u Novom Pazaru, a zatim se nastavio u sobi hotela u kojem je boravio povređeni sportista.

Napadači su, kako se pisalo, koristili oštre predmete, od kojih je kubanski bokser zadobio lakše telesne povrede na glavi. On je ubzo hospitalizovan u Opštoj bolnici u Novom Pazaru gde mu je ukazana pomo-

Policija je trojicu napadača ubrzo identifikovala i uhapsila, dok se za četvrtim tragalo, ali su i njemu stavljene lisice na ruke. Svi uhapšeni sprovedeni su kod dežurnog tužioca koji je, na zaprepašćenje javnosti, pustio da se osumnjičeni brane sa slobode.

Kubanski bokser, poznat po svojim sportskim dostignućima i popularnosti među kolegama sportistima, kao i ljubiteljima boksa u Srbiji, sada se oporavlja od zadobijenih povreda.

Nož u rancu učenika iz "Ribnikara"

Kao bomba je odjeknula vest da je u rancu jednog učenika osmog razreda OŠ "Vladislav Ribnikar" pronađen nož!

MUP je ubrzo saopštio da je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" oko 10.35 časova školskom policajcu prijavljeno da učenik osmog razreda ima nož u rancu i da je taj učenik je odmah pronađen i doveden kod direktora škole.

1 / 5 Foto: Tamara Trajković

Kako je navedeno, niko nije povređen, niti je učenik ikome pretio i svi učenici OŠ "Vladislav Ribnikar" su bezbedni.

U "Ribnikar" je ubrzo stigla i ministarka proscete Slavica Đukić Dejanović.

- Nož je pronađen u rancu učenika koji je sin policajca. Preduzete su sve mere kako se ne bi nešto dogodilo. Nastava je funckionisala sasvim normalno jer većina učenika nije ni čula da se nešto dogodilo - rekla je ministarka.

Bilo je informacija da je učenik bio ranije na razgovoru povodom nekog incidenta, ali Ministarstvo to ne može da potvrdi.

Dečak u čijem rancu je pronađeno sečivo navodno je tvrdio da nož nije njegov.

Bonus video: UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

02:22

UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

(Espreso/D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.