POLICIJA ČEŠLJA PODRUČJE NA KOM JE UBIJEN SRPSKI REPREZENTATIVAC: Traži se ORUŽJE kojim je ubica presudio Stefanu!
Policija, Foto: Dado Đilas

OPSADNO STANJE

POLICIJA ČEŠLJA PODRUČJE NA KOM JE UBIJEN SRPSKI REPREZENTATIVAC: Traži se ORUŽJE kojim je ubica presudio Stefanu!

Srpski reprezentativac Stefan Savić ubijen je u noći između subote i nedelje u Dunavskoj ulici kada mu je, za sada nepoznata osoba oštrim predmetom zadala ubodnu ranu u grudi

Objavljeno: 12:52h

Policija je na licu mesta i češlja područje na kojem se odigrao krvavi pir u kojem je ubijen srpski reprezentativac Stefan Savić (23). Kako javlja reporter Telegrafa sa lica mesta inspektori traže oružje kojem je izboden mladi sportista.

Policija, kako se nezvanično saznaje, pretražuje i okolne lokale verovatno da bi pregledali snimke sigurnosnih kamera.

Starija gospođa koja živi u Dobračinoj ulici navodi da noćas nije čula ništa, međutim dodaje da su upravo na ovoj lokaciji sukobi veoma česti.

"Stalni su okršaji, ranije je bilo pucnjava, pa i bacanja bombi", kaže uplašena žena.

Policija
Policija foto: Nenad Kostić

Prema prvim nezvaničnim informacijama, najverovatnije je došlo do svađe u klubu, nakon čega je počelo gurkanje ispred kluba, da bi dvojica kenula da ga jure uz Dobračinu ulicu. Stefan je bežao, ali su ga sustigli, a jedan ga je izbo nožem.

Kad su ga izboli, nastavili su ka Gundulićevom vencu. Takođe, policija je pronašla i automobil u Dunavskoj ulici.

Podsetimo, srpski reprezentativac Stefan Savić ubijen je u noći između subote i nedelje u Dunavskoj ulici kada mu je, za sada nepoznata osoba oštrim predmetom zadala ubodnu ranu u grudi, saznaje Telegraf.rs.

Još jedan momak, S.M., zadobio je ubodne rane u grudima i levoj butini. Dvojica momaka prevezeni su u Urgentni centar, ali je Savić, nažalost, podlegao povredama.

Kako saznaje Telegraf, oko 1 sat posle ponoći Hitna pomoć je dovezla u Urgentni centar dva muškarca, 2001. i 1992. koji su zadobili u Dunavskoj ulici ubodne rane. Njih su napala dva NN lica, jedan je povredio obojicu. Muškarac 2001. je preminuo, dok su drugom konstatovane teške telesne povrede i lakše telesne povrede. Rad u toku.

Muškarac koji je preminuo bio je Stefan Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA.

Ovu informaciju prenela je TV Arena sport i izrazila saučešće porodici i prijateljima:

- Arena Fight upućuje iskreno saučešće porodici, prijateljima i svim ljudima koji su voleli Stefana.

Stefan će zauvek ostati upamćen, ne samo kao šampion, već kao neko ko je dotakao srca svojom dobrotom i ostavio neizbrisiv trag - stoji u njihovoj objavi.

Stefan Savić
Stefan Savićfoto: Printscreen/ Instagram/ _savkes

Reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA tragično je preminuo u nedelju 25. februara u jutarnjim satima.

U prilogu možete pogledati ubistvo Stefana Šuše:

00:10

Ubistvo Milana Šuše

(Espreso/ Telegraf/ Jelena Ostojić/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.