FILMSKA OTMICA U MLADENOVCU: Zatočili dvojicu u kući, tražili OTKUP i pretili im smrću
Policija / Ilustracija, Foto: Petar Aleksić

MEĐUNARODNA BANDA

FILMSKA OTMICA U MLADENOVCU: Zatočili dvojicu u kući, tražili OTKUP i pretili im smrću

Kako se saznaje, otmičari su od porodica otetih muškara tražili otkup od 200.000 i 100.000 evra

Objavljeno: 14:38h

Međunarodna banda otmičara razotkrivena je i pohapšena na teritoriji prestonice u spektakularnoj akciji MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, ekskluzivno saznaje Kurir.

Naime u otmici, koja prema rečima sagovornika podseća na one iz američkih akcionih filmova, banda ucenjivača iz Iraka, Jordana i Srijie otela je 10. februara u Mladenovcu dvojicu sirijskih državljana i utamničila ih u iznajmljenoj kući u Mladenovcu.

Kako se saznaje, otmičari su od porodica otetih muškara tražili otkup od 200.000 i 100.000 evra, upućujući im pretnje smrću putem video poziva mobilnim telefonom, sve vreme im držeći pištolje uperene u glavu.

- Do dolaska policije oteti ljudi su u kući bili držani u odvojenim sobama, ruku vezanih lisicama, a nogu plastičnim uzicama, dok su ih otmičari tukli drvenim palicama uz pretnje smrću ukoliko im se do 13. februara ne dostavi traženi otkup za njihovo oslobađanje - otkriva izvor Kurira. Osumnjičeni otmičari su uhapšeni u iznajmljenoj kući u kojoj su mučili otete ljude, a nakon saslušanja u tužilaštvu, sud im je odredio pritvor.

Bonus video:

02:24

OTMICA AVIONA ZBOG KOJE SE TRESLA CELA SFRJ! Vukčević otkrio kako se odigralo: UPERIO MI JE PIŠTOLJ U GLAVU I REKAO POLAZI

(Espreso / Kurir / Jelena Spasić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.