SAHRANJENA ANA KOJA JE STRADALA U STRAVIČNOJ EKSPLOZIJI U STANU: Paraćinci oplakuju voljenu meštanku
Ana Srojanović, Foto: Društvene mreže

tuga

SAHRANJENA ANA KOJA JE STRADALA U STRAVIČNOJ EKSPLOZIJI U STANU: Paraćinci oplakuju voljenu meštanku

Ana iz Paraćina je bila jedinica i godinama je bila posvećena crkvi

Objavljeno:

Veliki broj žitelja Paraćina oprostio se danas od svoje sugrađanke Ane Stojanović, žrtve eksplozije plina u svom stanu u Ulici majora Gavrilovića broj 9, koja je unesrećila njenu porodicu i još 22 domaćinstva, koliko ih je, u ovom trenutku, bez svog krova nad glavom.

Od omiljene drugarice, koja je preminula od posledica povreda ne stigavši do paraćinske bolnice, danas su se oprostili ne samo roditelji i najbliža porodica, već i drugovi iz detinjstva, prijatelji, kolege sa posla....

Ona je bila jedinica i godinama je bila posvećena crkvi, bila je član Hora „Sveti Georgije“ pri paraćinskom hramu Svete Trojice. Poslednjih godina u kobnom stanu, u kom je poginula, živela je sama, a nasledila ga je od bake koja joj ga je prepisala.

- U zgradi smo je svi voleli jer je i ona bila takva, prirodna, druželjubiva. Hranila je i životinje ispred zgrade uvek kad ima vremena. Kakav užasan kraj je doživela, nezamisliva tragedija. Ne zna kako će se njen roditelji od ovog šoka ikada oporaviti - priča komšinica iz zgrade preko puta.

Bonus video:

01:37

PLINSKA BOCA KAO SERIJSKI UBICA!

(Espreso / Novosti / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.