DVA DANA PRE EKSPLOZIJE PLINSKA BOCA BILA ZAMENJENA? Novi detalji STRAVIČNE TRAGEDIJE u Paraćinu
Eksplozija plinkse boce, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

htela je samo sebi da skuva kafu...

DVA DANA PRE EKSPLOZIJE PLINSKA BOCA BILA ZAMENJENA? Novi detalji STRAVIČNE TRAGEDIJE u Paraćinu

Ana došla sa posla, kuvala kafu, a onda se desio horor

Objavljeno:

Plinska boca je zamenjena dva dana pre eksplozije koja se desila u stanu u Paraćinu, a žena koja je bila u stanu je poginula.

Ana S. (37) koja je poginula u stravičnoj eksploziji koja se u utorak dogodila u njenom stanu Paraćinu, danas je u 14 sati sahranjena na groblju u ovom gradu, a istraga je utvrdila da je plinska boca koja je raznela njen stan zamenjena samo dva dana pre tragedije.

Ana S. koja je stradala u Paraćinu
Ana S. koja je stradala u Paraćinufoto: Društvene mreže

Nesrećna Ana S. koja je bila zaposlena u kompaniji "Rimaster" u Paraćinu kobnog dana se vratila sa posla i htela je najverovatnije da skuva sebi kafu kada je došlo do stravične eksplozije koja ju je kroz terasu izbacila iz stana na trećem spratu. Istraga je utvrdila da je eksplodirala plinska boca koja je bukvalno raznela stan nesrećne žene, ali i oštetila celu zgradu, zbog čega su evekuisani svi stanari.

Prema nezvaničnim informacijama plinska boca koja je eksplodirala zamenjena je dva dana pre tragedije i veštačenjem će se utvrditi da li je ona bila propisno postavljena i da li je bila tehnički ispravna. Nesrećna Ana S. preminula je u bolnici.

Bonus video:

01:37

PLINSKA BOCA KAO SERIJSKI UBICA!

(Espreso / Informer / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.