OČEVI I BRAT UBIJENIH U MASAKRU U MLADENOVCU PODNELI PRIJAVU PROTIV MAJKE UBICE! Reagovali na njene torture
Uroš B., Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić, EPA ANDREJ CUKIC, Printscreen/facebook

lažno ih prijavljivala

OČEVI I BRAT UBIJENIH U MASAKRU U MLADENOVCU PODNELI PRIJAVU PROTIV MAJKE UBICE! Reagovali na njene torture

Advokat šest porodica ubijenih ispričao je da su prijave majke Uroša B. potpuno neosnovane

Objavljeno:

Stefan Marković iz Dubone podneo je danas, zajedno sa očevima dvojice ubijenih mladića i devojkemasakr Sašom Panićem i Milosavom Todorovićem, krivičnu prijavu protiv Biljane B., majke Uroša B. (21) koji je 4. maja prošle ubio devetoro mladih u Duboni i Malom Orašju, potvrđeno je za Kurir.

Majka Uroša B. prošle godine je podnela na desetine krivičnih prijava protiv roditelja i rođaka ubijenih, a Stefan Marković čija su dva brata ubijena u masakru, za Kurir je ispričao da ih Biljana lažno prijavljuje i da je morao da reaguje kao što je to i najavio.

Uroš B. je, da podsetimo, u masakru u selima kod Mladenovca i Smedereva bez povoda ubio devetoro mladih ljudi i 12 ranio, a među ubijenima su i Stefanova braća Dalibor Todorović i Nemanja Stevanović.

Dalibor Todorović
Dalibor Todorovićfoto: Društvene mreže

Reči Stefana Markovića potvrdio je ranije i advokat šest porodica ubijenih, Stefan Stefanović, koji je ispričao da su prijave majke Uroša B. potpuno neosnovane.

- Stefan i njegov drug nisu ni prilazili imanju, kao ni članovima ove porodice, prvenstveno jer i ne žele da ih sreću, neprijatno im je i ne žele sa njima nikakav kontakt - rekao je ranije za Kurir advokat i dodaje da majka Uroša B. prijavljuje policiji i roditelje ubijenih, oca pokojnog Dalibora Todorovića i oca pokojne Kristine i njenog brata Milana Panića koji su sada takođe podneli prijavu.

Porodica Panić
Porodica Panićfoto: Društvene mreže

- Ona to radi iz čista mira. Prijavila ih je jer ih je srela, dok je išla u posetu sinu i mužu u pritvor u Smederevu, a oni su tada išli da daju iskaze u smederevskom tužilaštvu. Ona ih je tada, potpuno bez osnova, prijavila da je prate i ugrožavaju njenu bezbednost, što je zloupotreba njenih građanskih prava. Ona je na taj način počinila krivično delo lažnog prijavljivanja. Porodica Uroša B. ima preveliku zaštitu koju zloupotrebljava i tako unosi nemir stanovnicima sela.

Bonus video:

03:16

ZAŠTO OSUMNJIČENI ZA MASAKR U MLADENOVCU NE IDE NA DOŽIVOTNU? Advokati za Kurir TV pojasnili zakonske odredbe koje ga štite

(Espreso / Kurir / Dijana Antonijević / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.