OVO JE MUŠKARAC KOJI JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO NUSRETA IZ TUTINA: Namamili Destanovića, pa ga KRVNIČKI ubili (FOTO)
Nusret Destanović, Foto: RINA

ubistvo

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO NUSRETA IZ TUTINA: Namamili Destanovića, pa ga KRVNIČKI ubili (FOTO)

S.Z. je osoba koja je osumnjičena za ubstvo Nusreta Destanovića

Objavljeno:

Nusret Destanović, muškarac srednjih godina, pronađen je mrtav u bunaru na Pešteru, a istraga koja je usledila otkrila je mračnu priču.

Prema policijskom izveštaju, glavni osumnjičeni za ubistvo Nusreta je S.Z., bivši suprug R.H., s kojom je žrtva, kako se navodi, bio u emotivnoj vezi.

Istraga sugeriše da je Nusret bio namamljen u zamku porukom poslatom sa njenog telefona, koju, kako se sumnja, nije ona poslala.

S.Z, osumnjičeni za ubistvo Nusreta Destanovića
S.Z, osumnjičeni za ubistvo Nusreta Destanovićafoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Nusret, verujući da ide na sastanak s njom, zapravo je upao u klopku. Na dogovorenom mestu, umjesto nje, dočekala ga je grupa muškaraca. Prema izjavama svedoka i dokazima prikupljenim tokom istrage, Nusret je brutalno pretučen pre nego što je njegovo telo bačeno u bunar. Motiv ovog zločina, prema prvim spekulacijama, mogla bi biti ljubomora i osveta, s obzirom na prethodne odnose između njih troje.

R.Z. je vodila Instagram profil na kojem su često objavljivane zajedničke fotografije sa S.Z., što je svedočilo o njihovoj naizgled srećnoj prošlosti.

Međutim, nakon što su se njihovi putevi razišli, R.Z. je nastavila da viđa Nusreta, što je, prema izvorima bliskim istrazi, moglo da bude okidač za tragediju.

Policija je nakon otkrića tela pokrenula obimnu istragu, tokom koje su prikupljeni brojni dokazi, uključujući digitalne tragove i svedočenja, koji upućuju na to da S.Ž. i njegovi saučesnici stoje iza ovog zločina.

Bonus video:

00:32

Hapšenje teško ubistvo u pokušaju

(Espreso/sandzakdanas.rs/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.