POJAVIO SE SNIMAK UBISTVA NUSRETA DESTANOVIĆA? Na njemu se vidi OSUMNJIČENI, ponaša se HLADNOKRVNO
Snimak ubistva Nustreta Destanovića, Foto: Youtube/sandzakdanas

sve snimljeno?

POJAVIO SE SNIMAK UBISTVA NUSRETA DESTANOVIĆA? Na njemu se vidi OSUMNJIČENI, ponaša se HLADNOKRVNO

Neposredno pre zločina S.Z. poslao je preteće poruke, a nakon izvršenog zločina pozvao brata ubijenog Nusreta i tvrdio kako nije kriv

Objavljeno: 14:58h

U velikoj policijskoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su tri osobe u vezi sa brutalnim ubistvom dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina.

Među uhapšenima je E. Dž. (18) iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu, kao i E.H. (40) iz Novog Pazara, optužen za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog đela. Treća osoba, žena R.H. (27) iz Sjenice, uhapšena je zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog đela. Dok je S.Z. u bekstvu i nedostupan policijskim organima.

U javnost su dospela dva video snimka koja prikazuju ključne trenutke koji su prethodili tragičnom ubistvu Nusreta Destanovića. Na snimcima se vidi kako "golf 4" ulazi u dvorište jedne zgrade, okreće se i parkira. Iz automobila izlazi S.Z., koji trči prema suvozačevom mestu, i tamo, koristeći oštar predmet, zadaje više udaraca Nusretu Destanoviću, uključujući i kobne.

Ubijeni Nusret
Ubijeni Nusretfoto: Društvene mreže

U automobilu marke "golf 4", koji je u vlasništvu Nusreta Destanovića, još uvek postoje tragovi krvi. Ti tragovi krvi kao i video snimak predstavljaju neoboriv dokaz protiv S.Z. da je ubio Nusreta Destanovića.

Podsećamo, da je S.Z. automobil odvezao u Novi Pazar kod svog rođaka, E.H, koji je takođe pritvoren zbog skrivanja S.Z. i pomaganja nakon izvršenja krivičnog dela.

Prema nezvaničnim informacijama, S.Z. i E. Dž. (18) iz Sjenice su najpre fizički napali Nusreta Destanovića pre nego što su ga prisilno smestili u "pasat B6", koji je u vlasništvu S.Z. Na drugom snimku, zabeleženom nakon ubistva, vidi se kako S.Z. pije vodu sa pištolja u autopraonici.

Podsetimo, neposredno pre zločina S.Z. poslao je preteće poruke, a nakon izvršenog zločina pozvao brata ubijenog Nusreta i tvrdio kako nije kriv.

Bonus video:

00:28

Hapšenje B. B. i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo

(Espreso/Sandžak danas/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.