UŽAS KOD PEĆINACA: Bračni PAR POGINUO, auto vozila NJIHOVA ĆERKA koja još ne zna da je OSTALA BEZ RODITELJA
Hitna pomoć, Foto: Nebojša Mandić

VELIKA TRAGEDIJA

UŽAS KOD PEĆINACA: Bračni PAR POGINUO, auto vozila NJIHOVA ĆERKA koja još ne zna da je OSTALA BEZ RODITELJA

Beživotna tela supružnika sa zadnjeg sedišta iznela je ekipa hitne pomoći iz Rume

Objavljeno: 18:20h

Supružnici N. M. (69) i M. M. (70), koji su u nedelju uveče poginuli u saobraćajnoj nesreći kod Pećinaca biće sutra sahranjeni u mestu Klenje, kod Bogatića, gde su se sa Kosova i Metohije doselili pre više od deset godina.

Meštane ovog sela u Mačvi je potresla teška tragedija njihovih komšija za koje su rekli da su bili pošteni i vredni ljudi.

"Ćerka im se ranije udala u naše selo, pa su valjda zbog toga i oni rešili da se ovde skuće. Srodili su se sa nama, sa svima su bili u dobrim odnosima. Poslednjih godina Nikola je držao auto-perionicu", ispričali su u Klenju za Telegraf.

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: Damir Dervišagić

Oni su se u nedelju uveče sa ćerkom i zetom vraćali kući iz Beograda sa proslave rođendana svog praunuka. Nezgoda u kojoj su nastradali dogodila se na putu Buđanovci - Pećinci, u blizini fabrike šećera kada je automobil koji je vozila njigova ćerka iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta u kanal.

"Zet je sedeo na mestu suvozača i lakše je povređen. Posle nesreće je jedino on bio svestan pa je pozvao pomoć, dok je ćerka bila dezorijentisana i nije znala šta se dogodilo. Beživotna tela supružnika sa zadnjeg sedišta iznela je ekipa hitne pomoći iz Rume", naveo je izvor Telegrafa.

Njihova ćerka je posle nesreće sa teškim povredama prebačena u Klinički centar u Beogradu. Ona nije životno ugrožena, ali joj policija i rodbina još nisu saopštili da je u saobraćajnoj nesreći izgubila oba roditelja.

Bonus video:

01:01

Saobraćajna nesreća u Novom Pazaru

(Espreso/Telegraf.rs, Dragan Grujić/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.