ZNALA DA JOJ DEČKO SEKSUALNO ZLOSTAVLJA ĆERKU: Majka iz pakla 3 godine NIJE BRINULA o deci, preti joj SMEŠNA KAZNA
Policija / Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

STRAŠNO

ZNALA DA JOJ DEČKO SEKSUALNO ZLOSTAVLJA ĆERKU: Majka iz pakla 3 godine NIJE BRINULA o deci, preti joj SMEŠNA KAZNA

U odnosu na okrivljenu od strane Osnovnog suda u Pančevu doneta presuda 2022. godine

Objavljeno:

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv P. B. (43) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršila dva produžena krivična dela - zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Kako se sumnja, ona je u periodu od 2018. godine pa do kraja 2021. godine, kao roditelj, grubim zanemarivanjem svoje dužnosti zbrinjavanja i vaspitanja zapustila svoje dve maloletne ćerke.

"O svojim ćerkama nije vodila računa i nije brinula o njima, nije ih negovala već je dozvolila da iste žive u nehigijenskim uslovima, iste nisu nastavile započeto školovanje, a iste su često boravile na ulici i bile izložene opasnosti", navodi se u saopštenju.

Kako se sumnja, osim toga, ona nije preduzela nijednu meru kako njen emotivni partner ne bi seksualno zlostavljao jednu od njene dve maloletne ćerke, iako je o tome bila obaveštena od strane same oštećene.

"Protiv A. S., emotivnog partnera okrivljene, vodio se postupak pred Višim sudom u Beogradu", navodi se u saopštenju.

U odnosu na okrivljenu od strane Osnovnog suda u Pančevu doneta presuda 2022. godine kojom je ista potpuno lišena roditeljskog prava u odnosu na obe maloletne oštećene.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da Treći osnovni sud u Beogradu nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza okrivljenu oglasi krivom te je osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 10 meseci.

Bonus video: ZAŠTO RETKO ILI NIKADA NE PRIJAVLJUJU NASILJE NAD DECOM? Ivanović o zlostavljanju SEDMOMESEČNE BEBE: Ovako su saznali

02:28

ZAŠTO RETKO ILI NIKADA NE PRIJAVLJUJU NASILJE NAD DECOM? Ivanović o zlostavljanju SEDMOMESEČNE BEBE za Kurir: Ovako su saznali

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.