KOMŠIJE OTKRILE GDE JE MAJKA DEVOJČICE (8) KOJA JE PRONAĐENA SAMA U KADI U MIRIJEVU: "Ne zanima je ćerka"
Foto: Kurir, Printscreen/Instagram

POTRESNO

KOMŠIJE OTKRILE GDE JE MAJKA DEVOJČICE (8) KOJA JE PRONAĐENA SAMA U KADI U MIRIJEVU: "Ne zanima je ćerka"

Kako se saznaje, u stan Nevene T. neretko dolaze dva muškarca koja joj donose hranu i osnovne namirnice

Objavljeno:

Suđenje Urošu Pašajliću, optuženom da je držao zatočenu ćerku (8) u kadi u stanu na Zvezdari, odloženo je juče jer ni poštar, ni policijski službenici nisu našli na adresi majku devojčice Nevenu T. Ipak, kako "Blic" nezvanično saznaje, majka devojčice se sve vreme nalazi na adresi, međutim, nikome ne želi da otvori vrata.

Kako se saznaje, u stan Nevene T. neretko dolaze dva muškarca koja joj donose hranu i osnovne namirnice.

- Imaju neko specifično kucanje na vrata, na osnovu kojeg ona zna da su to ti njeni prijatelji i njima zaista uvek otvori. Ni policiji, ni komšijama, ne želi da otvori - navodi za "Blic" komšinica Nevene T.

Živi neki drugi život

Uroš Pašajlić
foto: Nenad Kostić, MUP

Prema njenim rečima, Nevena je nekada dolazila do nje i pričala joj o svojoj ćerki, dok mesecima unazad to nije slučaj.

- Nikada ne pominje ćerku, kao da nikada nije ni postojala. Očigledno da ni ne želi da uopšte prisustvuje tom suđenju, ne zanima je. Živi neki potpuno drugi život, kao da je to od ranije samo izbrisala - navodi ona.

Kako kaže, Nevena joj je još ranije ispričala da je ćerku poslednji put videla kada je imala dve ili tri godine.

- Ne zna ni kako joj dete izgleda, strašno. Ranije je dolazila i po savete, stvarno je želela da je vidi. Sada ništa, ma ni da je pomene - priča naša sagovornica.

Mirijevo
foto: Tamara Trajković

Navodi i da Nevena u stanu živi godinama bez struje i vode.

- Neko se smiluje, pa joj plati račun za struju i vodu, al onda već sledeći mesec opet nema. Mislim da trenutno uopšte nema struju - zaključuje ona.

Svedočenje policajke i bivše devojke

Podsetimo, na prethodnom ročištu svedočila je Jasmina Rakić, policajka koja je ušla u stan u kojem je bila zatočena devojčica.

Ona je sudiji do detalja opisala kako je izgledao trenutak kada je u policijsku stanicu ušla Pašajlićeva bivša devojka Ivana L, ali i kako je izgledao ceo proces dok zajedno sa kolegama nije ušla u stan u kojem je bila zatečena devojčica.

- Kada smo ušli u stan, pravo su se nalazila zaključana vrata od kupatila. Kolega ih je otključao i videli smo da u kupatilu ima svetla. Dete je ležalo sa kapuljačom na glavi. U kupatilu je bilo smeća i ostataka od izmeta, a nije bilo hrane i vode. U kupatilu je bilo hladno, ne znam da li je radilo grejanje. Niko nije pretpostavljao da ćemo naći nekog u stanu, a najmanje u kupatilu - svedočila je Rakić.

1 / 5 Foto: Tamara Trajković

Pre policajke Jasmine Rakić svedočila je Ivana Ž, bivša devojka Pašajlića koja je policiji prijavila nasilje koje je trpela od Pašajlića, ali i da veruje da Pašajlić ne brine o svojoj ćerki.

- Ugledala sam L. koja je bila u kadi. Ja sam joj rekla: "Medo." Ona me je pogledala i raširila ruke ka meni. Kako se podigla, sa nje je spala trenerka, bila je skroz mršava. Kupatilo je izgledalo kao otpad, užasno je smrdelo. Zavrtelo mi se u glavi od tog užasa, takvu decu sam viđala samo na slikama iz Afrike. Počela sam da se gušim, to nikada u životu nisam videla - opisala je Ivana dok se sve vreme tresla i plakala.

Bonus video: Otac brutalno pretukao maloletnu ćerku

00:07

Otac brutalno pretukao maloletnu ćerku

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.