"UVEK JE GRLIO I LJUBIO": Oglasila se MAJKA Novopazarca koji je OSUMNJIČEN za SILOVANJE ĆERKE i PEDOFILIJU!
Osumnjičeni Novopazarac, Foto: Printscreen/Facebook

priveden u akciji policije

"UVEK JE GRLIO I LJUBIO": Oglasila se MAJKA Novopazarca koji je OSUMNJIČEN za SILOVANJE ĆERKE i PEDOFILIJU!

Sumnja se da je on fotografije na kojima se vidi da je polno opštio sa maloletnom ćerkom slao drugim licima

Objavljeno:

"Bio je na ratištu, nema tri prsta, bolestan je.. Ne znam što su mi uhapsili sina. Uvek je grlio moju unuku i ljubio, stalno je pričao kako mi je lepa" kaže šokirana majka uhapšenog Novopazarca.

N.D. (45) je priveden u akciji policije i tužilaštva u Novom Pazaru zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku primoravao na polne odnose.

Njegova majka istakla je da ne zna šta se tačno zbilo. Kako kaže, zatečena je ostala kada je policija zakucala na njena vrata.

- N. se rano oženio i sa ženom je dobio dvoje dece. Kada je trebala da se rodi ćerka, majka je htela da je abortira. On se složio sa tim i dao 200 evra, ali na kraju ništa nije bilo - dete se rodilo. Onda je vodio spor sa njom i Centar za socijalni rad je dodelio moju unuku njemu. Od tad ima 12 godina - otpočinje ispovest majka uhapšenog muškarca.

"Ćutao je, odveli su ga bez reči"

Ona kaže da su njenog sina prijavili za nož i pištolj, a da ne zna ništa o bilo kakvom zlostavljanju.

- Oni su došli u pola šest. Lupali su na vrata. Ja sam pomislila da se deca šale, jer se u tom trenutku unuka spremala za školu, ali sam videla ispred kuće tri marice i mnogo policajaca. Pitali su gde je. On je bio u sobi, u krevetu, spavao. Pretresali su kuću - sve su prevrnuli, oduzeli su četiri telefona, kompjuter, gledali naše telefone - opisuje majka.

Osumnjičeni N.D.
Osumnjičeni N.D.foto: Printscreen/Facebook

Kako dodaje, sin ništa nije govorio dok se to dešavalo.

"Dopisivao se sa devojkom, pa su ga uhapsili"

- On je ćutao, ništa nije rekao. Kada je izlazio, ja sam mu rekla: “Ajde sine, Alah ti pomogao”, onda su ga odveli. Sa njima je otišla i moja unuka, na ispitivanje. Pitala sam hoće li se vratiti, na šta su mi rekli da neće. Njen brat je sve to gledao. Mnogo mu je teško. Rekao mi je: “Nano, ako ode u dom, da će nešto učiniti sa sobom” - prepričava majka uhapšenog muškarca.

O tome da li je njen sin bio prethodno hapšen, kaže da je tačno.

- Dopisivao se sa devojkom, pa su ga uhapsili. Nije dugo bio u zatvoru, možda jedan dan - kaže majka.

Kako tvrdi, njen sin je imao težak život.

- On je preuzeo da čuva oboje dece. I unuku i unuka. Ustajao je rano da nam pomaže oko stoke. Bio je na ratištu, nema tri prsta, bolestan je. Nikada nikome ništa ne bi učinio, a kamo li naudio. Ne znam što su mi uhapsili sina. Uvek je grlio moju unuku i ljubio, stalno je pričao kako mi je lepa - priseća se majka.

"Nikad se nije žalila"

O odnosu oca i ćerke, majka uhapšenog kaže da je bio veoma skladan.

- Nikad se nije žalila. Alah zna kako je voli. Uvek se trudio da bude tu za nju, da sve učini što može. Da ni u čemu neoskudeva - tvrdi majka.

Kako kaže, njen suprug je juče ceo dan išao da traži unuku, ali mu je rečeno da je ona smeštena u porodicu majke.

- I moj muž je bolestan. On ne zna za sebe od kada se sve desilo. Beži od kuće, van sebe je - priča ona.

Takođe, baka unuke, za koju se sumnja da ju je otac godinama silovao, kaže da bi svoj mir mogla da pronađe kod brata uhapšenog.

- On je pitao, da li može da je uzme, da bude kod njega. On živi u Austriji, ima dece, kaže da bi je gledao kao svoju ćerku, ali videćemo da li je to moguće.

Na pitanje da li se čula sa unukom, od kada je njen sin uhapšen, kaže da jeste.

-Jutros smo se čule, rekla mi je da se sprema da ide u Kragujevac. Ja sam je pitala da li će se vratiti, na šta mi je rekla: “Videćemo, nano” - zaključuje ona.

Podsetimo, do ovog saznanja došli su pripadnici sektora za visokotehnološki kriminal u Beogradu, jer se radi o licu koje je pre nekoliko godina osuđeno za primamljivanje maloletnih devojčica.

Kako se saznaje, sumnja se da je on fotografije na kojima se vidi da je polno opštio sa maloletnom ćerkom slao drugim licima putem poruka na društvenim mrežama.

N. D. se nalazi u zatvoru u Beogradu.

Bonus video:

00:52

Hapšenje u nastavku akcije Armagedon

(Espreso/Alo/ Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.