NAJBOLJI DRUG GA IZBO, PA GA SA OCEM ODVEO U BOLNICU: Jeziv snimak UBISTVA mladog Ivana Trifunovića (VIDEO)
Ivan Trifunović, Foto: Printscreen/Facebook

ubistvo na novom beogradu

NAJBOLJI DRUG GA IZBO, PA GA SA OCEM ODVEO U BOLNICU: Jeziv snimak UBISTVA mladog Ivana Trifunovića (VIDEO)

Zločin se dogodio oko 3.46 sati na trotoaru, kada je Ibrahimović izleteo iz kola i ubo Trifunovića u srce

Objavljeno:

Mladić Ivan Trifunović, ubijen je posle dočeka Srpske nove godine 14. januara 2021. na Novom Beogradu, kada ga je tada jedan od najboljih prijatelja, Damir Ibrahimović izbo, pa stavio u svoj automobil i zajedno sa Ivanovim ocem ga odvezao u Urgentni centar. Kurir je ekskluzivno došao u posed dva snimka kobne večeri!

- Zločin se dogodio oko 3.46 sati na trotoaru, kada je Ibrahimović izleteo iz kola i ubo Trifunovića u srce. U tom trenutku je došao i Ivanov otac Dragiša i njih dvojica su ga zajedno odvezli u Urgentni centar - podseća izvor Kurira.

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

Na jednom snimku se vidi sam čin ubistva, a na drugom koji je nastao ispred Urgentnog centra, kako tvrdi oštećena porodica, se može videti kako osuđeni Damir Ibrahimović krije nož.

Na pomenutom snimku vidi se kako Ibrahimović dolazi "škodom" u Urgentni i prilikom izlaska iz kola iz džepa vadi neki predmet, za koji su veštaci tokom suđenja naveli da je nož, i krije ga ispod sedišta vozača, dok Dragiša Trifunović, otac ubijenog, traži pomoć i nosila od lekara kako bi izneli njegovog sina iz "škode".

01:50

Ivana Trifunovića dovoze u Urgentni centar

Takođe, može se videti i kako osumnjičeni kruži oko lekara i Dragiše, nervozno pričajući nešto, a nakon što Ivana bez svesti stavljaju na nosila, Dragiša objašnjava Damiru gde da parkira kola jer se nalazi u zoni gde ne sme da bude parkiran.

Nakon nekoliko sekundi, Damir ponovo dolazi u Urgentni i vidi se da je nervozan.

Damir je za ovaj zločin osuđen na 10 godina zatvora, a ovaj mladić inače je i rođak Veljka Belivuka. Presudu je za Kurir prokomentarisao i otac ubijenog Ivana, Dragiša Trifunović.

- Mi smo zadovoljni što je on osuđen, jer znamo ko je ubio naše dete, ali opet mi ne znamo motiv zločina - kaže Dragiša i dodaje:

- S druge strane, nijedna presuda nije dovoljna za smrt našeg deteta. Iako je kazna od 10 godina mala, opet kada sagledamo sve, mi ne bismo mogli da preživimo da je suđenje ponovljeno.

Bonus video:

00:57

TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

(Espreso / Kurir / Branka Travica / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.