NAJNOVIJA INFORMACIJA U VEZI BRAJANA VOLŠA: Ovo niko nije očekivao, da li je moguće?
Foto: Craig F Walker The Boston Globe via AP AP, printscreen/twitter/bob ward boston

KO BI REKAO?

NAJNOVIJA INFORMACIJA U VEZI BRAJANA VOLŠA: Ovo niko nije očekivao, da li je moguće?

Zaista se nije očekivalo ovako nešto

Objavljeno: 09:52h

Advokat Brajana Volša iznenada je odustao da učestvuje u procesu koji već godinu dana intrigira svetsku javnost. Trejsi Miner zastupala je Brajana Volša koji je osumnjičen da je najpre ubio svoju suprugu, poreklom iz Beograda, Anu Volš, a da je zatim isekao njeno telo na komade, spakovao ga u kese za smeće i bacio ih na nekoliko mesta vozeći se svojim kolima.

Majner važi za jednu od najboljih advokatica u Masačusetsu i poznata je pod nadimkom "ajkula u sudnici". Zamenio ju je advokat po službenoj dužnosti Lari Tipton, navodi se u saopštenju suda u kom se vodi postupak. Majner se zvanično povukla 14. decembra i od tada nije dala nikakav komentar o razlozima napuštanja branjenika.

Nejt Amendola, još jedan advokat iz Masačusetsa koji nije uključen u slučaj Volš, rekao je za Foks njuz da se ovaj slučaj ubistva odugovlači bez obzira da li je došlo do promene advokata ili ne. "Nije neuobičajeno da u krivično pravnim procesima dođe do promene branioca iz određenih razloga", rekao je Amendola.

Tužioci i Brajanovi advokati sada čekaju da se DNK uzorci vrate sa laboratorijske analize. U 2024. godini zakazana su dva ročišta. Prvo je zakazano za 23. januar,a drugo za 4. mart. Tokom leta prošle godine, sva Brajanova imovina je zaplenjena.

Ana nestaje na Novu godinu 2023.

Godinu dana kasnije, telo Ane Volše još uvek nije pronađeno, ali su organi za sprovođenje zakona pronašli testeru za metal u kontejneru, zajedno sa nekim Aninim ličnim stvarima.

Ana je poslednji put viđena živa uoči novogodišnje noći, koju je provela u svom domu sa Brajanom i još jednim prijateljem, koji je otišao kući oko 1.30 sati. Tužilaštvo sumnja da ju je iste noći Brajan ubio nožem, a onda isekao njeno telo na komade, spakovao ga u kese za smeće i bacio ih na nekoliko mesta vozeći se svojim kolima. Pre toga, navodno je angažovao privatnog detektiva da prati Anu u Vašingtonu i napravio nekoliko pretraga na Guglu u vezi sa razvodom, kao što je "Koja je država najbolja za razvod za muškarca i žene?"

I to je bilo najmanje uznemirujuće od njegove pretrage na Guglu, koja je uključivala "Deset načina da odložite mrtvo telo" i "Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?". Brajan se izjasnio da nije kriv po svim optužbama.

Bonus video

00:18

Džonić doveden na suđenje za trostruko ubistvo

(Espreso/MONDO/N.D./Prenela Dunja Čavić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.