BRAJAN DOBIO NOVOG BRANIOCA: Godinu dana od MISTERIOZNOG NESTANKA Ane Volš, čekaju se rezultati DNK analize
Brajan Volš, Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/WCVB CHANNEL 5 BOSTON

slučaj ane volš

BRAJAN DOBIO NOVOG BRANIOCA: Godinu dana od MISTERIOZNOG NESTANKA Ane Volš, čekaju se rezultati DNK analize

Za nestanak se saznalo tek nekoliko dana kasnije, nakon što se Ana nije 4. januara pojavila na svom radnom mestu

Objavljeno:

Brajan Volš (48), optuženi za ubistvo supruge Beograđanke Ane Volš, dobio je novog branioca, pošto se njegov prethodni advokat povukao iz slučaja prošle godine.

Sem toga, slučaj je ponovo dodeljen javnom tužiocu Lariju Tiptonu, koji zastupa optužnicu protiv Volša, piše ABC6.

Ana Volš je poslednji put viđena živa 1. januara 2023, a njen nestanak prijavljen je 4. januara.

Tokom istrage nestanka, lisice na ruke stavljene su Brajanu Volšu zbog sumnje da je ubio suprugu. U martu je podignuta optužnica i njemu se na teret stavlja dovođenje u zabludu policijske istrage, ometanje pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tela.

Ceo slučaj obavijen je velom misterija, a očekuje se da će na sledećem ročištu biti dostavljeni rezultati DNK analiza, jer se radi na pronalaženju dokaza da je upravo Brajan ubio Anu, s obzirom na to da njeno telo još uvek nije pronađeno.

Ana i Brajan Volš
Ana i Brajan Volšfoto: Facebook/anawalshe

Brajan Volš, osumnjičen za ubistvo Ane Volš, trenutno se nalazi u popravnom centru okruga Norfolk, gde će biti sve do novog ročišta koje je zakazano za 4. mart ove godine.

Podsetimo, Ana Volš je nestala posle proslave Nove godine u porodičnoj kući Volšovih. Za nestanak se saznalo tek nekoliko dana kasnije, nakon što se Ana nije 4. januara pojavila na svom radnom mestu. Policija je odmah krenula u potragu u kojoj je učestvovao i njen suprug Brajan Volš.

Kasnije se ispostavilo da je upravo on osumnjičen za ubistvo i odmah je uhapšen. Nakon svega isplivavali su detalji, a otkrivena je i jeziva pretraga u telefonu u kojoj se piše o tome kako se telo najbrže razgrađuje, kako da se očisti mesto zločina.

Bonus video:

04:41

BOLJE PUSTITI HILJADU KRIVIH NEGO OSUDITI JEDNOG NEVINOG! Stručnjaci o ubistvu srpske državljanke Ane Volš: Mogu samo da naslute

(Espreso//Nova/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.