OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO OCA ODREĐEN PRITVOR! U porodičnoj kući mu presudio SEKIROM
Osumnjičeni za ubistvo u Temerinu, Foto: Društvene mreže

STRAŠNO

OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO OCA ODREĐEN PRITVOR! U porodičnoj kući mu presudio SEKIROM

Porodična tragedija dogodila se u utorak u ranim jutarnjim časovima

Objavljeno:

G. N. (36) iz Temerina, koji je osumnjičen da je sekirom ubio svog oca M.N. (76) tokom proslave katoličkog Božića u porodičnoj kući u ulici Radnoti Mikloša određen je pritvor do 30 dana.

- Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo oca, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana G.N. iz Temerina iz razloga osobitih okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi osumnjičeni mogao ometati postupak uticajem na svedoke, zbog postojanja okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiv kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti - izjavila je portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin.

Podsetimo, porodična tragedija dogodila se u utorak u ranim jutarnjim časovima a kako pričaju komšije zločinu je verovatno prethodila svađa a zatim i fizički obračun.

- M.N. je bio dobar komšija. Poznajemo se već 40 godina i niko u ulici neće vam reći ništa loše o njemu. Živeo je skromno s obzirom na to da je imao puno dece koje je trebalo othraniti i od kojih su mnogi živeli sa njim pa i neki od rođaka. Dočekao je i unuke. Zašto mu je sin presudio stvarno ne znamo ali smo sigurni da je svemu kumovao alkohol jer je G.N. voleo da popije - pričaju komšije koje su za zločin saznale tek kada su ispred kuće pokojnog M.N. videle policijske patrole i forenzičare.

Komšije ne pamte da se do sada u Temerinu dogodila tako strašna tragedija jer se zločin odigrao na katolički Božić.

- Pretpostavljamo da se porodica skupila da proslavi Božić. To je bilo u ponedeljak uveče. Verovatno su se veselili a sin pokojnog M.N. je sigurno popio više nego što je trebalo jer ne možemo da poverujemo da bi tako strašan zločin počinio u normalnom psihičkom stanju. Takođe, ne verujemo da je to neka svađa koja traje duže vreme pa da je sada kulminirala fizičkim obračunom. Verovatno je to bilo u nekom afektu. Zaista ne znamo. Jako nam je žao M.N. Bio je vredan i vrlo vitalan za svoje godine. Kako će sada cela njegova porodica bez njega stvarno ne znamo - pričaju sagovornici.

Preživeo NATO bombe, stradao od ruke sina

Komšije pričaju da se u Temerinu i okolini znalo za M.N. po neverovatnoj anegdoti koja ga je kroz život pratila jer je za vreme bombardovanja radio kao čuvar u Rafineriji nafte Novi Sad gde je umalo izbegao smrt.

- Sećamo se kada je počelo bombardovanje da je radio u Rafineriji. U prvom bombardovanju rafinerije koja je tada potpuno razorena on je bio u čuvarskoj kućici i od jačine detonacija sa celom kućicom je odleteo u vazduh. Minimum pet metara u visinu je leteo zajedno sa tom kućicom ali je preživeo i na sreću prošao sa lakšim povredama. Eto, to je preživeo a dočekao je da mu se tako strašna stvar dogodi u sopstvenoj kući i to, kako pričaju, od ruke svoga sina. Strašna je to sudbina - zaključuju komšije.

Kuća u kojoj se dogodio zločin je zapečaćena i u njoj se ne nalazi niko od brojne porodice koja je tu živela a komšije ne znaju gde su se preselili.

Bonus video: Ubistvo i samoubistvo u Kaluđerici

00:09

Ubistvo i samoubistvo u Kaluđerici

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.