PREMINULA DANIJELA IZ BADOVINACA: U nesreći izgubila OCA, borila se kao LAVICA DVA MESECA!
Foto: DRUŠTVENE MREŽE

teško povređena u nesreći

PREMINULA DANIJELA IZ BADOVINACA: U nesreći izgubila OCA, borila se kao LAVICA DVA MESECA!

Otac je izgubio život na mestu nesreće, a Danijelu je bez svesti, sa povredama glave i grudnog koša, hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića transportovala do bolnice u Šapcu

Objavljeno: 16:46h

Danijela P. (18) iz Badovinaca, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći 15. oktobra u Bogatiću, u kojoj je poginuo njen otac Radiša P. (48), posle dva meseca izgubila je životnu bitku.

Devojka je jutros preminula u šabačkoj bolnici.

Nesreća se dogodila oko 2,30 časova kada su se otac i ćerka vraćali kući sa svadbe bliskog rođaka u jednoj svečanoj sali u Bogatiću. Radiša je ćerki ustupio mesto vozača mada nije imala položen vozački ispit, jer je na slavlju pio alkohol i smatrao da će ih ona bezbedno vratiti kući. Na izlasku iz Bogatića automobil je iz nepoznatih razloga sleteo sa puta, udario direktno u drvo i skoro se prepolovio.

Danijela sa majkom i ocem
Danijela sa majkom i ocemfoto: DRUŠTVENE MREŽE

Otac je izgubio život na mestu nesreće, a Danijelu je bez svesti, sa povredama glave i grudnog koša, hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića transportovala do bolnice u Šapcu odakle je, pošto joj se zdravstveno stanje pogoršalo, prebačena u Klinički centar u Beogradu.

Lekari su se borili da joj spasu život, ali nije bilo pomaka, pa je iz Kliničkog centra posle izvesnog vremena prebačena u bolnicu u Šapcu.

- Sve vreme je bila u komi, ali su njeni najbliži verovali da će se oporaviti. Odlazili su joj u posetu sestre i majka, lekari su dozvolili u nadi da će se probuditi. Ponekad je, međutim, samo otvorila oči i pustila suzu - ispričao je blizak prijatelj porodice.

U selu su neutešni zbog smrti mlade devojke i tragedije koja je zadesila ovu porodicu koja je pre dva meseca ostala bez oca i supruga Radiše, a sutra će na večni počinak ispratiti i najstariju ćerku Danijelu.

Bonus video:

00:20

Saobraćajna nesreća na mostu na adi

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.