OVO JE OTAC KOJI JE STRADAO U STRAVIČNOJ NESREĆI U BOGATIĆU: Prijatelji se POTRESNIM REČIMA opraštaju
Radiša sa ćerkom, Foto: DRUŠTVENE MREŽE

nesreća u bogatiću

OVO JE OTAC KOJI JE STRADAO U STRAVIČNOJ NESREĆI U BOGATIĆU: Prijatelji se POTRESNIM REČIMA opraštaju

Ćerka je zbog težine povreda prebačena u Beograd

Objavljeno: 15:50h

R.P. (48) poginuo je sinoć u Bogatiću kada se sa svadbe vraćao sa svojom ćerkom D. P. (18), koja je vozila bez položenog vozačkog ispita. Devojka je prebačena u bolnicu u Beogradu i njoj se lekari bore za život. Nesrećni čovek je bio suvozač u vozilu kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljala njegova ćerka D. P. (18). Sa teškim telesnim povredama hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića je devojku transportovala do bolnice, a lekari se bore da joj spasu život.

Ona je zbog težine povreda prebačena u Beograd. Nezgoda se dogodila na putu Bogatić - Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta i udario u drvo. Muškarac je stradao na licu mesta. Otac i ćerka su se vraćali sa svadbe, a pretpostavlja se da je Radiša dao svojoj ćerki da vozi jer je on popio na veselju. R.P. je inače bio iz mesta Badovinci i imao je tri ćerke.

Radiša P., Badovinci, Bogatić
foto: DRUŠTVENE MREŽE

Brojni prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od stradalog čoveka i mole se da njegova ćerka preživi. "Tuga do neba", "Moje saučešće i da dete bude dobro", "Nemam reči, suvišno je", pišu brojni.

"U Beograd je prebačena zbog povrede glave. Čeka se opis skenera. Ona ima i grudnu povredu, verovatno će biti primljena u šok sobu" rekao je izvor o stanju povređene devojke.

Bonus video:

00:53

Tri osobe povredjene u Preljini kod Čačka

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.