NOVI DETALJI POŽARA U ČAČKU: Goreo STAN dve sestre, njihova KOMŠINICA se UGUŠILA! Sumnja se da je OVO UZROK (FOTO)
zgarište posle požara u Čačku, Foto: Kurir/DENIS ČEKOVIĆ

POŽAR U ČAČKU

NOVI DETALJI POŽARA U ČAČKU: Goreo STAN dve sestre, njihova KOMŠINICA se UGUŠILA! Sumnja se da je OVO UZROK (FOTO)

Stanari ove zgrade juče su evakuisani, ali su se tokom dana svi vratili u svoje stanove

Objavljeno:

U požaru koji je juče ujutro izbio u stanu na prvom spratu u Trnavskoj ulici u Čačku život je izgubila K.D., starije životne dobi. Žena je živela u stanu iznad jedinice u kojoj je izbio požar, a nastradala je od posledica gušenja.

U Prijemno-urgentnu službu čačanske Opšte bolnice su primljene i dve starije žene, sestre, u čijem je stanu na prvom spratu buknula vatra.

- Dve žene su primljene iz požara u teškom opstem stanju. Obe su smeštene u jedinicu intenzivne nege - izjavila je dr Marija Stranjanac, PR bolnice u Čačku.

Kako su rekli reporteru Kurira stanari, zgrada u Trnavskoj je priključena na sistem daljinskig grejanja.

- Pretpostavlja se da su se starice u stanu dogrevale grejalicom i da je ona uzrok požara. Nakon obavljenog uviđaja, znaće se šta je uzrok - kaže naš izvor iz istrage.

00:09

Zgarište posle požara u Čačku

Stanari ove zgrade juče su evakuisani, ali su se tokom dana svi vratili u svoje stanove. U popodnevnim satima njima je uključena i struja.

- Vatra je zahvatila stan iznad, u kojem je nastradala starija komšinica. Ali se vatra proširila i na okolne stanove. Vatra je prodrla u sve okolne stanove - kažu komšije koje smo zatekli u čišćenju zgarišta u hodniku.

- Zdravstveno stanje dve starije žene je i dalje kritično. One pored opekotina imaju i problem sa disanjem usled gušenja dimom - rekli su u bolnici.

Bonus video:

00:21

Požar kod okretnice tramvaja

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.