IVANA JE IZGUBILA BITKU ZA ŽIVOT POSLE 23 DANA! Zoran pucao u nju, a poslednja objava žrtve SLAMA SRCE (FOTO)
Ivana T., Foto: PRINTSKRIN/FACEBOOK

femicid

IVANA JE IZGUBILA BITKU ZA ŽIVOT POSLE 23 DANA! Zoran pucao u nju, a poslednja objava žrtve SLAMA SRCE (FOTO)

Žrtva Zorana Ristića Ivana T. preminula je danas u Nišu

Objavljeno:

Ivana T. (44) preminula je danas u UKC Niš nakon 23 dana borbe za život, a nakon što ju je teško ranio Zoran Ristić (54) iz Kruševca, koji je potom ubio i svoju zakonitu suprugu Vesnu (50), pa presudio sebi.

Prema rečima Ivaninih prijatelja, ona je terala Zorana da se zvanično razvede od Vesne, jer se i ona papirološki razvela od prvog supruga. Međutim, po njihovim rečima, Zoran je odbijao da okonča brak sa Vesnom, iako je praktično živeo sa Ivanom u Kruševcu.

- Ona već nekoliko godina nije živela sa prvim mužem, on je jedno vreme bio u Nemačkoj. Nedavno se vratio, a u petak je brak okončan. On je tražio od nje da reše pitanje oko stana, koji je zajednički. Navodno, hteo je da joj proda svoju polovinu - objasnili su ranije za Kurir prijatelji i dodali da je Zoran navodno podigao kredit za otkupljivanje tog stana.

Ivana T.
Ivana T.foto: PRINTSKRIN/FACEBOOK

- Međutim, uprkos tome on nije hteo da se razvede od Vesne. Ljubavnica ga je terala da se razvede i da žive zajedno, da počnu svoj život. Čuli smo da su se oko toga svađali. Novac i taj njegov razvod su motiv ovog užasa - kažu sagovornici.

Zoran je, da podsetimo, živeo u stanu sa ljubavnicom u Kruševcu. Kako kažu njeni prijatelji ona je bila divna žena, ali je njihova veza bila jako turbulentna.

- Ona je normalna, skromna žena, sumnjamo da mu je tražila novac, ali mislimo da je samo želala da počne novi, neki drugi život, da taj stan bude njihov i da tako žive, ali Zoran joj to nije dozvoljao, pravio joj je problem, pio, vikao, bilo je mučno u poslednje vreme - kažu oni koji su poznavali nesrećnu Ivanu.

Ivana je, inače, na društevenim mrežama baš u tom stanu koji su ona i Zoran hteli da otkupe okačila poslednju fotografiju na Fejsbuku i napisala "moj novi dom".

Ivana T.
Ivana T.foto: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Kako dodaju, za razliku od nje koja je važi za finu osobu, za Zorana i nemaju lepe reči.

- On je jedan običan švaler i rasipnik. U njegovoj familiji su si vredni, domaćini i porodični ljudi sem njega. Stalno je imao neke ljubavnice, ubijenu Vesnu je čak i fizički maltretirao kako smo čuli - dodaju oni.

Prema rečima Zoranovog poznanika, on je kuću koju je imao u selu kod Kruševca stavio pod hipoteku kao bi otkupio stan od bivšeg muža svoje ljubavnice.

- Ivana i bivši muž su stan u Kruševcu imali pola-pola i onda je ona tražila od Zorana da on otkupi drugu polovinu kako bi mogli tamo da živeo zajedno, ali on nije imao novac pa je morao da stavi kuću pod hipoteku - kažem nam poznanik.

Žena znala

Kako su rekli ranije građani Kruševca za Kurir Zoranova žena Vesna znala je za njegove afere.

- Mislimo da je žena znala da je Zoran vara, a ranjena žena nije bila prva sa kojom joj je to radio, ali ona je žena bila nemoćna i onda mu to nije ni prebacivala - kažu komšije za Kurir.

Prema njihovim rečima, Vesna je i upoznala Zorana sa ljubavnicom, sa kojom je ona jedno vreme radila zajedno. Njihova prijateljica je imala posao, zarađivala svoju platu i živela normalno.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Kurir.rs/ D.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.