OVO JE MAJKA IZ PAKLA ZA KOJU SE SUMNJA DA JE ZAPALILA ROĐENOG SINA: Došao joj u posetu, ona ga POLILA BENZINOM?!
Foto: Društvene mreže

UŽAS

OVO JE MAJKA IZ PAKLA ZA KOJU SE SUMNJA DA JE ZAPALILA ROĐENOG SINA: Došao joj u posetu, ona ga POLILA BENZINOM?!

Nakon gnusnog zločina koji se dogodio u petak oko 20 sati u porodičnoj kući u Ulici kralja Aleksandra Aca T. je prebačen u zrenjaninsku bolnicu

Objavljeno:

Četrdesetčetvorogodišnja S. M. iz Srpske Crnje uhapšena je juče po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva iz Kikinde zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici. Ona je navodno benzinom polila i zapalila svog sina Acu T. (26) koji joj je došao u posetu a kako saznaje "Blic" lekari mu se i dalje bore za život.

Nakon gnusnog zločina koji se dogodio u petak oko 20 sati u porodičnoj kući u Ulici kralja Aleksandra Aca T. je prebačen u zrenjaninsku bolnicu gde su mu konstatovane teške telesne povrede u vidu opekotina na preko 50 odsto tela koje mu tamo nisu mogle biti sanirane te je hitno prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

- Pacijent A. T. koji je primljen u Urgentni centar UKCV zbog opsežnih opekotinskih povreda u trenutku ovog izveštavanja je teškog opšteg stanja. Po prijemu u UKCV i inicijalnom primarnom hirurškom tretmanu opekotinskih povreda pacijent je smešten na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UC UKC gde se dalje sprovodi intenzivan konzervativni tretman i monitoring - kaže za "Blic" PR KCV Siniša Knežević.

Srpska Crnja
foto: Srpska Crnja

Majka iz pakla već pokušala da zapali dva sina

Kako je "Blic" već izveštavao, S. M. je navodno zapalila svog sina Acu T. koji joj je došao u posetu u kuću gde živi sa svojim ljubavnikom Š.LJ. (58) i gde već izdržava kaznu kućnog zatvora bez elektronskog nadzora zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Nezvanično se saznaje i da je pre oko dva meseca pokušala da zapali Acu T. i njegovog mlađeg brata S. T. (14) koji su joj došli u posetu.

- Ona je kao i njen ljubavnik notorni alkoholičar i oduvek je bila problematična i sklona nasilju. Ostavila je supruga sa osmoro dece i preselila se kod Š.LJ. gde je bila u kućnom zatvoru ali se šetkala okolo bez problema. Pre otprilike dva meseca pokušala je da zapali dvojicu sinova, Acu koji je sada povređen i njegovog mlađeg brata S. T. Oni su na sreću uspeli tada da pobegnu i prijavili su slučaj policiji što je i dovelo do toga da trenutno postoji osnovana sumnja da je sada uspela u svojoj nameri i zapalila sina - priča za "Blic" izvor upoznat sa tokom istrage koja je i dalje u toku.

Srpska Crnja
foto: Društvene mreže

"Policija dobro radi svoj posao, zakazalo tužilaštvo"

Naš izvor dodaje da postoji policijska službena beleška o tom incidentu kada je S. M. napala dvojicu sinova i pokušala da ih zapali i da je čitav slučaj policija prijavila nadležnom tužilaštvu u Kikindi koje nije adekvatno reagovalo.

- Da je tužilaštvo reagovalo i da je S. M., poznatu po raznim izgredima, iz kućnog premestilo u pravi zatvor, ne bi došlo do ovakve strašne nesreće. Videćemo da li će sada konačno shvatiti da osumnjičenoj nije mesto u kućnom, već u pravom zatvoru - nada se naš sagovornik.

Porodica i dalje u šoku, nada se da će Aca preživeti

Milan T. mlađi brat povređenog Ace T. još ne može da dođe k sebi zbog tragedije koja je zadesila njegovu porodicu i na pitanje zašto je Aca T. i dalje odlazio kod S. M. kratko je rekao: "Majka je to. Bez obzira šta radila, ona je naša mama!"

- Ostavila je nas osmoro dece sa tatom i započela vezu sa Š. LJ. (58). Naravno da nam je žao zbog toga i nadali smo se da će se smiriti ali se ispostavilo da je Š. LJ. takođe alkoholičar i da je samo nastavila da pravi probleme. Eto sada služi kaznu zbog nanošenja teških telesnih povreda. Da je dobila kaznu zatvora ništa se od ovoga ne bi desilo - priča nam Milan.

Srpska Crnja
foto: Srpska Crnja

Kaže da su on, sestra i povređeni brat išli u nadnicu da bi se prehranili i obezbedili kakav - takav život sebi i svojoj mlađoj braći i sestrama i da svi koji poznaju Acu T. o njemu imaju samo reči hvale.

Neutešni otac: "Koja majka može da uradi to svom detetu?"

Rade T. otac povređenog Ace T. skrhan bolom i u šoku kaže da ne može da veruje i da mu nije jasno kako je S. M. mogla da povredi svoje dete.

- On mi je najstariji sin. Velika mi je rana i teško mi je da ovo pričam. Zadobio je opekotine na preko 50 odsto tela. Verovatno će izgubiti vid i kosa mu je skroz izgorela - kaže neutešni čovek.

Priznaje da je svestan toga da je njegov sin nekada umeo da provocira svoju majku ali, kako tvrdi, ne postoji razlog zbog koga bi ona mogla da uradi tako strašnu stvar.

- Koja majka može da uradi to svom detetu? Ostavila me sa osmoro dece i otišla kod drugog čoveka. Sin je bio ljut zbog toga i razumem ga. Umeo je da je uvredi, ali nema te stvari koju je mogao da joj kaže, a da ga ona zbog toga zapali - smatra neutešni otac.

Komšija navodno gledao Acu kako gori

Srpska Crnja
foto: Srpska Crnja

Rade T. ispričao je medijima da se u kući gde se dogodio jeziv zločin nalazio prijatelj S.M. i Š.LJ. koji je samo nemo gledao tragediju.

- Koliko sam čuo, jedan komšija je bio u kući kad su ga zapalili. Kažu da je pio pivo i samo gledao šta se događa. Kako mu nije pomogao? Zašto ga je pustio da gori? – zapitao se Rade kroz suze uz napomenu da mora biti jak zbog ostale dece ali da mu je jako teško zbog prvenca.

Bonus video: Požar u naselju Stepa Stepanović

00:09

Požar u naselju Stepa Stepanović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.