OVO JE SULTAN KOJI SE SUMNJIČI DA JE IZBO MILANA U NOVOM SADU: Pobegao u Beograd pa ga uhapsili
Osumnjičeni, Foto: Društvene mreže

strašno!

OVO JE SULTAN KOJI SE SUMNJIČI DA JE IZBO MILANA U NOVOM SADU: Pobegao u Beograd pa ga uhapsili

Milan Tucakov ubijen je u stanu u Novom Sadu

Objavljeno: 16:13h

Milan Tucakov (54) ubijen je prekjuče u stanu u kojem je živeo kada je nasmrt izboden, a zbog čega je uhapšen osumnjičeni državljanin Bosne i Hercegovine Sultan G. (27).

Sumnja se da je ubica, ubodima oštrim predmetom, usmrtio pedesetčetvorogodišnjeg Novosađanina.

Ubica pobegao u Beograd

Prema informacijama koje posedujemo, Milan T. je živeo kao podstanar u kući u kojoj je ubijen.

Zločin je otkriven nakon što je rođak dojavio policiji da se ne javlja, te je policija provalila u stan i zatekla mrtvog čoveka i odmah se dala u potragu za osumnjičenim.

Sultan G. je pobegao u Beograd, a ubrzo je uhapšen u Terazijskom parku.

- Druže moj... Nije trebalo, nije nikako smelo ovako da se završi. Još ne želim i ne mogu da verujem... Kakva užasna i apsurdna tragedija - napisao je prijatelj ubijenog Milana.

Komšije su šokirane nakon ove tragedije, za Milana imaju samo reči hvale. Pričaju da je nekada držao pečenjaru u Novom Sadu, koja je izgorela pre par godina i od tada se više ne bavi ovim poslom.

- Navodno je imao problema sa plućima ali to ga nije sprečavalo da bude nasmejan i da vozi bicikl. Tako smo ga viđali i tako ćemo ga pamtiti. Zaista ne znam kome je mogao da se zameri i zbog čega. Možda je jednostavno u pitanju obična pljačka ili Bog zna šta drugo. Znam jedino da on često nije zaključavao vrata jer je taj objekat u kome je živeo u stvari lokal pretvoren u stambeni prostor. Možda je osumnjičeni za ubistvo pomislio da će naći neke novce kod njega ako je saznao da je nekada bio ugostitelj međutim, siguran sam da se, ako je to u pitanju, nije ovajdio jer je Minja, tako smo ga zvali, živeo skromno - priča poznanik pokojnog Milana koji ga je poslednji put video u utorak 21. novembra.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso/Blic/Sofija Bogosavljev)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.