ZA BILJANINO UBISTVO NIKO NEĆE ODGOVARATI! Osumnjičeni muž Zlatko UMRO u bolnici
Foto: Nemanja Nikolić

UPRAVO JE JAVLJENO

ZA BILJANINO UBISTVO NIKO NEĆE ODGOVARATI! Osumnjičeni muž Zlatko UMRO u bolnici

Ovaj zločin imao je i treću žrtvu jer se Zlatkov sin Denis razneo bombom

Objavljeno: 10:39h

Zlatko P. (55) iz Dobrog Polja kod Zaječara koji je 5. jula ove godine u svojoj porodičnoj kući ubio suprugu Biljanu a zatim pokušao samoubistvo, umro je tako da će ovaj težak zločin ostati bez sudskog epiloga.

- Viši javni tužilac u Zaječaru doneo je naredbu o obustavi istrage protiv Z. P. jer je imenovani u toku istrage preminuo - navedeno je u odgovoru koje nam je dostavila ova pravosudna institucija.

Ovaj zločin imao je i treću žrtvu jer se Zlatkov sin Denis razneo bombom. Da li je to učinio pre ili posle ubistva majke, ostaće misterija, s obzirom na to da je Zlatko, koji je jedini mogao da razjasni šta se dešavalo kobnog dana u toj sirotinjskoj kući, sada mrtav.

Zlatko je u nišku bolnicu primljen sa višestrukim teškim povredama lica, vrata i sredogruđa. Neke od tih povreda su nastale i od gelera bombe. Njegovo zdravstveno stanje se stabilizovalo i posle devetodnevnog lečenja vraćen je u bolnicu u Zaječaru.

U međuvremenu, Više javno tužilaštvo u tom gradu je protiv njega donelo naredbu o sprovođenju istrage zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo jer je suprugu likvidirao jednim hicem u glavu. Nesrećna žrna je u trenutku zadobijanja smrtonosne povrede ležala na zemlji.

- Obdukcija je pokazala da je cev karabina delovala odozgo nadole, pravac rane i slivanje krvi jasno ukazuju na to da žena nije bila na nogama kada je usmrćena. Zbog čega je bila na zemlji, da li je pre kobnog udarca udarena ili je sama pala, nemoguće je utvrditi. On što je sigurno je da je hitac ispaljen iz karabina njenog supruga - naveli su tada izvori Telegrafa upoznati sa ovim slučajem.

Nakon zločina, rodbina i komšije ove porodice su rekli da su oni imali mnogo problema.

- Ne znam zašto se desilo, ali znam da su imali velike muke. Izdržavali su se od socijale. Moja sestra, Zlatkova majka, je ćorava na jedno oko, snaha je bila živčana, lečila se u bolnici, Zlatko je imao tromb u glavi, ovaj sin što se razneo takođe je bio bolestan, mlađi sin je malo zdraviji - rella je Ljubinka Milutić.

Meštani Dobrog Polja potvrđuju njene reči.

- Mnogo su teško živeli, bez struje i vode, imali su dva sina i ćerku koja se udala u drugom selu. Viđao sam ih tu u selu kako se napijaju, pa se pobiju, psuju majku jedni drugima. I nas su psovali, ulazili su mi u dvorište, nisam znao šta da radim, nisam hteo da započinjem tuču. Ta žena što je ubijena bila je velika mučenica, nije imala ni 30 kila, moja je ruka deblja od njenih nogu - rekao je Dobropoljac koji nije želo da mu se pominje ime.

Bonus video: POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.