"TOG JUTRA JE IZAŠAO IZ ZATVORA, A UVEČE...": Ovo je čovek (58) kojeg je SIN NASMRT PRETUKAO! (FOTO)
S.I. (58), Foto: Printscreen/ društvene mreže

SIN GA STALNO MALTRETIRAO?

"TOG JUTRA JE IZAŠAO IZ ZATVORA, A UVEČE...": Ovo je čovek (58) kojeg je SIN NASMRT PRETUKAO! (FOTO)

S. je sahranjen danas na vlasotinačkom groblju

Objavljeno:

Komšije S.I. (58) iz Vlasotinca kojeg je sinoć na smrt pretukao njegov sin P. (39), tvrde da je nesrećni čovek dugo godina zlostavljan te da je njegovo ubistvo bilo pitanje dana.

Do stravičnog nasilja u porodici došlo je u porodičnoj kući u Ulici Crni Marko u Vlasotincu gde su otac i sin živeli sami. Kako kažu, supruga ubijenog se od nasilnog sina sklonila u starački dom pa su njih dvojica u kući ostali sami.

- S. je bio veliki gospodin, vrhunski muzičar ali je imao muku sa sinom. P. je imao tumor na mozgu pa je cela mahala skupljala novac za njegovu operaciju. Kad je operisan počeo je da maltretira roditelje. Oca je tukao non stop, stalno su mu bile modre oči od batina a sad ga je dokrajčio - kaže komšinica ove porodice.

Vlasotince
foto: Printscreen/ društvene mreže

Dodaje da je P. često bio u zatvoru zbog nasilja.

- Svakog je vređao, ne samo oca i majku, odbacivao je ženama kako je on veliki švaler. To može da vam potvrdi cela mahala, zlo jedno od čoveka. Roditelji su se borili za njega ali je majka morala da pobegne iz kuće. Da je ona bila tu, verujem da bi i nju ubio - zaključila je komšinica.

J.S, čija je kuća u neposredno blizini mesta zločina kaže da su izašli na ulicu kada su videli policiju i Hitnu pomoć.

- Znali smo da je S. napao sin jer je to stalno radio. Međutim, u tom trenutku nismo znali da je mrtav. Tek kada smo videli pogrebno vozilo, shvatili smo da je sa njim gotovo. Strašno je to, pogotovo što je P. tog jutra izašao iz zatvora a uveče je ubio oca. Mnogo smo se svi potresli, ne znam kako je usmrtio oca, svašta se priča, da je pretučen pa i zaklan - navela je J..

S. je sahranjen danas na vlasotinačkom groblju.

Bonus video:

02:05

UŽIVO UKLJUČENJE NOVINARA IZ GRČKE: Mislili smo da je nesrećan slučaj, ipak je UBISTVO, istraga traje, i RANIJE SU IMALI SUKOBE

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.