POZNATO U KAKVOM JE STANJU STUDENTKINJA (22) KOJA JE PALA SA 4 METRA VISINE NA FAKULTETU! Najnovije informacije
Studentkinja iz Novog Sada, Foto: Facebook

i dalje se nalazi u Kliničkom centru

POZNATO U KAKVOM JE STANJU STUDENTKINJA (22) KOJA JE PALA SA 4 METRA VISINE NA FAKULTETU! Najnovije informacije

M.P. je prema prvim informacijama ona je propala između table od pleksiglasa i ograde nakon čega je pala na pločice sa visine od oko 4 metra

Objavljeno: 16:18h

Devojka koja je danas pala u holu Fakulteta tehničnikih nauka u Novom Sadu sa visine od oko 4 metra, i dalje se nalazi u Kliničkom centru Vojvodine u teškom stanju.

Kako se saznaje, radi se o M. P. iz novosadskog naselja Detelinara koja je studirala na ovom fakultetu i koja je odličan student.

- U toku dana 27.10.2023. godine u UC KCV primljena je pacijentkinja M. P. (22) koja je dovezena kolima hitne pomoći sa teškim telesnim povredama nastalim pri padu sa visine. Nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola pacijentkinja je primljena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se sprovode mere intenzivnog lečenje - rekao je Siniša Knežević, PR KCV.

Studentkinja koja je pala sa 4 metra visine
Studentkinja koja je pala sa 4 metra visinefoto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Prema informacijama kojima raspolaže Telegraf, ona je zadobila frakturu lobanje i prelom kičme, kao i druge teške povrede.

Lekari se trenutno bore za život ove devojke.

M.P. je prema prvim informacijama ona je propala između table od pleksiglasa i ograde nakon čega je pala na pločice sa visine od oko 4 metra.

Prvi rezultati istrage govore da joj je pozlilo i da se onesvestila.

Bonus video:

02:31

PARAĆINCU KOJI JE PAO S PETROVARADINSKE TVRĐAVE DANAS OPERIŠU KIČMU! Doktor Nikolić (UC Novi Sad): Rano je prognozirati, ali...

(Espreso / Telegraf.rs, Nikola Bilić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.