OVO JE STUDENTKINJA KOJA JE PALA U HOLU FAKULTETA: Pre dve godine proglašena za NAJBOLJEG ŽENSKOG SUDIJU! (FOTO)
Studentkinja M. P. (22), Foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

PALA SA OKO 4 METRA VISINE

OVO JE STUDENTKINJA KOJA JE PALA U HOLU FAKULTETA: Pre dve godine proglašena za NAJBOLJEG ŽENSKOG SUDIJU! (FOTO)

Povodom nesrećnog slučaja koji se dogodio jutros u holu Fakulteta tehničkih nauka, oglasila se i pomenuta ustanova

Objavljeno:

Studentkinja M. P. (22) pala je jutros oko 9 časova između stepeništa u holu Fakulteta tehničkih nauka dok je čekala da počne predavanje, naočigled svojih kolega, a kako je navedeno u zvaničnom saopštenju ove obrazovne ustanove, njoj je pozlilo, nakon čega je usledio pad. Kako se saznaje, M. P. je pored redovnih studija na pomenutom fakultetu ujedno i sudija u tekvondou.

M. P. koja je jutros pala sa oko četiri metra visine u holu fakulteta trenutno je u teškom zdravstvenom stanju, a kako je potvrđeno za "Blic" nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola pacijentkinja je primljena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se sprovode mere intenzivnog lečenja.

Nije još uvek poznato zbog čega je ovoj mladoj devojci pozlilo, nakon čega se onesvestila i pala preko ograde stepenica, a kako saznajemo, pre nepune dve nedelje ona je na međunarodnom takmičenju tekvondou proglašena za najboljeg ženskog sudiju.

Novi Sad, FPN
foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Fakultet: Svesni smo teškog trenutka

Podsetimo, povodom nesrećnog slučaja koji se dogodio jutros u holu Fakulteta tehničkih nauka, oglasila se i pomenuta ustanova.

- Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu obaveštava javnost o nesrećnom događaju koji se desio u petak, 27. oktobra 2023. godine oko 9 časova kada je studentkinji M. P. pozlilo nakon čega je pala na stepeništu Fakulteta i zadobila telesne povrede. Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa Hitne pomoći i studentkinja je odvezena u Urgentni centar Vojvodine. O događaju je odmah obaveštena i policija koja je izvršila uviđaj.

Svesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada Klinički centar Vojvodine izvrši neophodne preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja povređene M. P.

Deo zgrade u kom se dogodila nesreća je zatvoren zbog uviđaja policije. U ostalim delovima Fakulteta aktivnosti se obavljaju prema predviđenom rasporedu - navodi se u saopštenju.

"U životu nismo videli toliko krvi"

Kako smo ranije pisali, očevici tragičnog događaja tvrde da nikada u životu nisu videli toliko krvi.

- Studenti su bili tu, čekali da počne predavanje, u blizini je stepenište i samo je pretpostavka da se naslonila i nekako okliznula. U životu nismo videli toliko krvi, odmah smo zvali Hitnu i rečeno nam je da je ne pomeramo, oni su brzo stigli - rekao je za "Blic" jedan od svedoka pada.

Bonus video:

02:31

PARAĆINCU KOJI JE PAO S PETROVARADINSKE TVRĐAVE DANAS OPERIŠU KIČMU! Doktor Nikolić (UC Novi Sad): Rano je prognozirati, ali...

(Espreso / Blic, Vanja Zelenović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.