OVO JE DEVOJKA (18) KOJA JE VOZILA BEZ VOZAČKE DOZVOLE KRAJ BOGATIĆA: Trenutno je U KOMI, poginuo otac
D.P., Foto: Društvene mreže

tragedija

OVO JE DEVOJKA (18) KOJA JE VOZILA BEZ VOZAČKE DOZVOLE KRAJ BOGATIĆA: Trenutno je U KOMI, poginuo otac

Stravična nesreća koja je odnela jedan život dogodila se kraj Bogatića

Objavljeno:

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se oko tri sata ujutru kada je tinejdžerka, koja je bila za volanom automobila "BMW 3", izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa magistralnog puta puta Bogatić - Crna Bara i zakucala se direktno u drvo.

Tom prilikom poginuo je Radiša P. (48) iz okoline Bogatića, u automobilu kojim je upravljala njegova ćerka D. P. (18) bez vozačke dozvole.

Naime, nesrećni čovek je od siline udarca preminuo na licu mesta, dok je njegova ćerka od zadobijenih povreda upala u komu.

D.P.
D.P.foto: Društvene mreže

Devojku je sa teškim telesnim povredama i u komi hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića transportovala do bolnice, gde su se lekari borili da joj spasu život.

Ona je potom iz šabačke bolnice transportovana za Beograd.

Vraćali se sa svadbe

- Radiša i njegova ćerka vraćali su se sa svadbe i on je odlučio da joj da kola da vozi jer je on navodno malo više popio. Nesreća se desila u trenutku pa nesrećni čovek nije uspeo da reaguje - kažu meštani sela u okolini Bogatića za Kurir i dodaju:

- Navodno, tinejdžerka koja nema vozačku dozvolu i nije vešt vozač prebrzo je uletela u krvinu i bukvalno je ispravila i tako se direktno zakucala u drvo koje je bilo pored puta.

Nezgoda se dogodila na putu Bogatić - Crna Bara kada je automobil u krivini sleteo sa puta i udario u drvo.

Ostali članovi njihove porodice nisu bili sa njima na veselju, tačnije Radišina supruga i dve ćerke, odnosno majka i sestre povređene tinejdžerke.

Kako su meštani ranije rekli za Kurir, porodica je bila divna, poštena i svi su radili u nadnici, brali su maline, jagode, jabuke...

Bonus video:

00:13

Lančani sudar 4 vozila sve stoji

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.