"IMAŠ PET SEKUNDI DA...": Skandal na TEHNIČKOM PREGLEDU u Smederevu, pazite samo ŠTA JE ČOVEK URADIO
Tehnički pregled/Ilustracija, Foto: Vladimir Šporčić

jezivo

"IMAŠ PET SEKUNDI DA...": Skandal na TEHNIČKOM PREGLEDU u Smederevu, pazite samo ŠTA JE ČOVEK URADIO

Srbi su uspeli da se posvađaju i na tehničkom pregledu u Smederevu

Objavljeno:

Protiv M.B. (42) iz Smedereva Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog zbog nasilničkog ponašanja prema D.U. (37) iz Smedereva.

Iz prikupljenih dokaza proizilazi da je okrivljeni pod dejstvom alkohola došao u servis za tehnički pregled vozila, gde je oštećeni zaposlen i počeo da ga vređa uputivši mu reči da je idiot, majmun i da će mu zavrnuti uši, a potom mu je ovaj zapretio da pomeri auto, pa kada je oštećeni seo u svoje vozilo da ga preparkira, okrivljeni je nastavno sa vređanjem i bezobzirnim ponašanjem rekavši mu „Jel hoćeš da ja uđem unutra, ovo je moj grad, moja ulica, imaš pet sekundi da pomeriš auto, čekaću te svakog jutra“.

Policija
Policijafoto: RINA

Potom je prišao vozilu oštećenog dok je on sedeo na vozačevom mestu i zatvorenom šakom polomio bočno staklo na vozilu, pa kroz polomljeno staklo rukom udarao oštećenog po glavi i vratu i pocepao mu majicu, te uvrtao ruku kojom je oštećeni držao volan, nanevši mu više lakih telesnih povreda. Nakon toga okrivljeni je skočio na haubu vozila, a potom i na krov, pa nogama polomio krovni prozor i razbio zadnje staklo vozila oštećenog.

Javni tužilac je predložno osudu na kaznu zatvora, uzimajući u obzir sve okolnosti pod kojima je krivično delo izvršeno.

Bonus video:

03:43

Kako zaustaviti nasilje nad decom?

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.