DETALJI JEZIVE PUCNJAVE U GROCKOJ: Zapucao pa ULETEO u auto u kom su bili njegov sin (8), devojčica (17) i žena
Policija/Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

STRAŠNO

DETALJI JEZIVE PUCNJAVE U GROCKOJ: Zapucao pa ULETEO u auto u kom su bili njegov sin (8), devojčica (17) i žena

Saobraćajni znaci koji se nalaze pored kafane puni su rupa od municije lovačkog oružja - sačmare

Objavljeno:

D. R. (37) koji je sinoć pucao iz lovačke puške ispred kafane "Stara Grocka" automobilom je bežao po naselju dok je na zadnjem sedištu bio njegov osmogodišnji sin.

D. R. je najpre sa suprugom, sinom i sedamnaestogodišnjom devojčicom sedeo u kafani, gde je popio rakiju, a dečak sok. Oni su, kako kaže radnik kafane, u tom momentu bili jedini gosti, a nisu se zadržali ni pola sata. Kada je prišao da ih usluži, video je da D.R. oko struka nosi pojas sa municijom za lovačko oružje, ali je napadač brzo navukao majicu preko opasača.

Nakon što su otišli u automobil, D. R. je uzeo lovačku pušku iz vozila i počeo da puca. Najpre je opalio u vazduh, potom u suprotnom smeru od kafane, a onda i u kafanu. Mnogi meštani, ne očekujući da im neko puca ispred kuća i lokala u kojima rade, mislili su da su u pitanju petarde.

Nakon pucnjave, seo je u automobil u kom je i dalje bio njegov osmogodišnji sin, supruga i 17-godišnja devojčica i dao se u bekstvo. On je obišao krug po Grockoj, a u jednom momentu je sve troje putnika, koji su bili prinuđeni da učestvuju u dramatičnom bekstvu, ostavio i dalje pobegao sam.

On je dalje nastavio bekstvo peške, a izbio je u istu ulicu, Bulevar oslobođenja, u kojoj se nalazi i sama kafana, te ga je policija na posletku pristigla i uhvatila na svega okosto metara od mesta pucnjave.

Saobraćajni znaci koji se nalaze pored kafane puni su rupa od municije lovačkog oružja - sačmare. One su primetne i na zidu same kafane, kao i na automobilima "audi" i "citroen" koji su bili parkirani nedaleko od njegovog. D. R. meštani Grocke znaju kao problematičnog, a kažu i da je nedavno izašao iz zatvora.

Kako kaže očevidac pucnjave, on je, kada je D. R. seo u kafanu, primetio da oko struka ima lovački pojas sa municijom, ali da je Dragoljub brzo navukao majicu preko njega.

D. R. na teret se stavljaju krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti. Njemu je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Bonus video:

02:29

UKP-hapsenje-Labaratorija-Grocka

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.