NAJNOVIJI DETALJI HAPŠENJA FILIPA KORAĆA: Evo čije DRŽAVLJANSTVO IMA!
Filip Korać, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

uhapšen u mađarskoj

NAJNOVIJI DETALJI HAPŠENJA FILIPA KORAĆA: Evo čije DRŽAVLJANSTVO IMA!

Prethodno, Korać je u julu prošle godine osuđen na uslovnu kaznu zatvora u Hrvatskoj zbog korišćenja falsifikovanih dokumenata

Objavljeno:

Fiip Korać uhapšen je prošlog utorka u mađarskom gradu Segedin, saznaje Kurir. Kako izvor Kurira otkriva, lisice na ruke stavljene su mu 3. oktobra i on je odmah sproveden u pritvor u kom se i dalje nalazi.

- Kod sebe je imao dokumenta Crne Gore i on nije pritvoren kao državljanin Srbije - kratko je potvrdio izvor Kurira.

Prema nezvaničnim informacijama, Korać je uhapšen zbog istrage koja se vodi u Francuskoj zbog trgovine drogom, a dokazi su navodno pribavljeni posle dešifrovanja Skaj aplikacije.

Filip Korać
Filip Koraćfoto: Zorana Jevtić

Ime Filipa Koraća poslednji put se pominjalo kada je u Bosni i Hercegovini pokrenuta akcija "Šakal", krajem prošle godine. Tada je uhapšeno nekoliko pripadnika kriminalne grupe, a protiv onih koji nisu bili dostupni raspisane su poternice. Među beguncima, kako su saopštili iz policije Bosne i Hercegovine, bio je i Korać.

Prethodno, Korać je u julu prošle godine osuđen na uslovnu kaznu zatvora u Hrvatskoj zbog korišćenja falsifikovanih dokumenata.

- On u Srbiji nije hapšen, niti osuđivan. Naša zemlja ne traga za njim - potvrđeno je za Kurir.

Inače, tokom suđenja pripadnicima klana Slobodana Šaranovića, kao i kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, otkriveno je da su obe grupe godinama unazad pokušavale da ga lociraju i likvidiraju.

Bonus video:

02:27

KO JE FILIP KORAĆ? Nedić: Interesantna osoba, a ima samo nekoliko pekršajnih prijava! Radenković: SVE se prepliće preko Balkana

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.