"BIĆEMO PONOVO ZAJEDNO I TAMO TE NEĆU NAPUSTITI": Bolne reči oca Ivane 6 meseci od svirepog ubistva na Zvezdari!
Ubijena devojka, Foto: Društvene mreže

bolna poruka

"BIĆEMO PONOVO ZAJEDNO I TAMO TE NEĆU NAPUSTITI": Bolne reči oca Ivane 6 meseci od svirepog ubistva na Zvezdari!

Ivana Krivokapić (26) ubijena je pre tačno 6 meseci u stanu na Zvezdari

Objavljeno:

Ivana Krivokapić (26) ubijena je pre tačno 6 meseci u stanu na Zvezdari. Njen otac Slobodan objavio je njenu fotografiju i napisao joj bolnu poruku:

"Kažu...da duša noću napušta telo i putuje onome koga voli... 6 meseci bez najljepših očiju... jednom ćemo ponovo biti zajedno, i tamo te neću pustiti iz zagrljaja da mi opet iznenada ne odeš..."

Osumnjičeni za njeno ubistvo, Jetmir Gočaj i dalje je u bekstvu, a prema poslednjim informacijama iz istrage ovog slučaja on je nabavio je lažna dokumenta, navodno, u Albaniji, sa kojima uspeva da putuje i promenio je lični opis.

"On je napustio Srbiju odmah nakon zločina, a veruje se da se krio u Albaniji u kojoj ima brojnu rodbinu i prijatelje. Šest meseci uspeva da izmakne pravdi, a prema informacijama iz istrage koja se i dalje vodi, on je nabavio lažna dokumenta, promenio je lični opis, odnosno, "detalje" po kojima je bio prepoznatljiv, od onih najsitnijih, frizure... brade... preko načina života, odevanja, govora... uobičajenih navika i okruženja. Na međunarodnoj poternici je od 16. januara. Telefon je uništio odmah nakon zločina i time nas onemogućio da mu uđemo u trag putem GPS-a. Istražitelji u Crnoj Gori, u kojoj je Jetmir živeo, izvršili su sve provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ispitali njegovu najbližu rodbinu, prijatelje, ali svi su govorili isto, da ga nisu videli, da nije tu dolazio i da ne znaju gde je. Takođe, nije pronađen nijedan dokaz da se nakon ubistva tu krio, već je sve od samog početka ukazivalo na to da je u Albaniji i da mu tamo pomažu", rekao je sagovornik iz istrage.

Podsetimo, Jetmir je kad je video informaciju u medijima da je osumnjičen za Ivanino ubistvo, poslao poruku novinarki portala Telegrafa, te na pitanje da li će se predati policiji u Srbiji rekao:

"Ja sam u kući trenutno tako da mislim da nema ništa od toga".

U razgovoru dva dana pre raspisivanja poternice rekao je "da nema veze sa ubistvom i da je osumnjičen policija bi, kako navodi, već došla po njega".

O Ivani je rekao:

"Upoznali smo se na planinarenju na Prokletijama. Znamo se od prošle zime, mart, april, ako se ne varam. Pa mi smo bili u kontaktu svaki dan smo se čuli i onda pitala me kad ćeš doći u Beograd i pozvala me. Ja sam išao, družili se, šetali, ništa nismo imali, znači između mene i Ivane nije bilo ničega. Poslednji put smo se videli 23. decembra. Tog dana kada sam ja krenuo za Crnu Goru. Zamolio bi sve portale, sve ljude, da pre nego što počinju da nešto pišu o meni, da razmišljaju malo", rekao je on za Telegraf.

Na pitanje, da li zna ko bi eventualno mogao da je ubije kaže:

"Ne bih znao ko je to uradio, ja njene prijatelje nisam znao, na današnji dan ovo se može očekivati od svakog, ja sa time nemam ništa".

Za naš portal kaže da nije dolazio u Beograd samo zbog Ivane, nego zbog, kako navodi, prijatelja koje ovde ima.

"Pa nisam samo zbog nje, ja sam dolazio nekoliko puta u Beograd zato što imam mnogo prijatelja, drugara koji dolaze kod mene na Prokletije", rekao je.

Inače, danima nakon zločina na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz zavičaja i beogradskim novinarima govorio da je kod kuće i da mu je policija rekla da ga niko ne traži. Gočaj je inače iz sela Vusanje kog Gusinja.

Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Obzirom da im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

Osumnjičeni za ubistvo
Osumnjičeni za ubistvofoto: Društvene mreže

Sumnja se da je Jetmir G., 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Inače, Ivanin otac, Slobodan Krivokapić, na društvenoj mreži Fejsbuk, svakog meseca, na dan ubistva, objavljuje njene fotografije i piše bolne poruke u kojima joj se obraća i poručuje joj da "zna da je ona tu, da može da pročita to što joj pišu mama i tata".

"Zamišljam neka druga vremena , zamišljam da je sve drugačije...znam da je hiljadu puta teže kad mi duša plače a suve mi oči....kada ti je u srcu cijeli okean...

ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli ,ni duša, ali znam kako je ođe dolje na zemlji, preteško je...ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati ...i čekaću moju golubicu...

Spavaj kćeri moja mirno...".

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.