DUŠAN GIBA SE ŠETKAO PO VRNJAČKOJ BANJI SA ŠARIĆEVIM SARADNICIMA? Isplivali novi detalji o uhapšenom kriminalcu
Darko Šarić, Foto: Nenad Kostić

javljeno je

DUŠAN GIBA SE ŠETKAO PO VRNJAČKOJ BANJI SA ŠARIĆEVIM SARADNICIMA? Isplivali novi detalji o uhapšenom kriminalcu

Kako se saznaje iz istrage koja je sprovodi u MUP KS Dušan Jovanović se sa braćom Pandrc slobodno šetao

Objavljeno:

Dušan Jovanović zvani Giba i Darko Dulović uhapšeni su juče u luksuznom stambenom kompleksu u Sarajevu po međunarodnoj poternici koju je za njima raspisala Srbija, a kako saznaje Kurir, pre nego što je otišao u Sarajevo Jovanović se slobodno šetao Vrnjačkom Banjom!

- Dušan Jovanović je u periodu pre nego što je uhapšen u kuli Sarajevo jedno vreme boravio u Vrnjačkoj Banji i to navodno kod braće Pandrc, Miloša i Marka - kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje:

- Miloš i Marko Pandrc su, inače, bili visokopozicionirani pripadnici grupe Darka Šarića. Obojica su se teretili za skladištenje tona kokaina u Brazilu, kao i u kasnijim kriminalnim radnjama Šarićeve grupe.

Kako se saznaje iz istrage koja je sprovodi u MUP KS Dušan Jovanović se sa braćom Pandrc slobodno šetao, jer je reakcija srpske policije izostala.

- Jovanović je uhapšen nedugo po dolasku u Sarajevo zahvaljujući policiji u Bosni i Hercegovini koja je do podataka o njegovom kretanju došla preko slika, snimaka i poruka sa njihovih telefona - kaže izvor Kurira.

Prema rečima našeg izvora Jovanović je u Vrnjačkoj Banji bio sa svojom partnerkom koja je vreme provodila sa tadašnjom ženom Miloša Pandrca, inače poznatom našom glumicom.

- Njih dve su sve radile zajedno, dok je Jovanović sa braćom provodio vreme - kaže izvor.

Podsetimo, Dušan Jovanović Giba uhapšen je u luksuznom sarajevskom stambenom kompleksu, a javnosti je poznat kao saradnik Belivukovog klana, ali i vračarske kriminalne grupe.

O Jovanovićevim poslovima na suđenju Belivukovoj grupi, svedok-saradnik Bojan Hrvatin je ispričao da je bio jedan od pucača na Krfu, sa "kavčaninom" Vladimirom Vojinovićem.

- Na stadionu Partizana video sam i izvesnog Dušana Jovanovića, koga poznajem iz Centralnog zatvora, a na stadionu je bio u društvu Marka Miljkovića. Miljković mi je tada rekao da je Dušan Jovanović jedan od egzekutora Kožara i Hadžića. Na Skaju je Jovanović imao nadimak Dom - ispričao je Hrvatin u Specijalnom sudu.

Bonus video: Hapšenje za napad zoljom u Batajnici

00:19

Hapšenje za napad zoljom u Batajnici

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.