OGLASIO SE MUP O SLUČAJU DEČAKA IZ KRAGUJEVCA: Ovo su najnovije informacije
Kragujevac/Ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Google Maps, Ilustracija

istraga

OGLASIO SE MUP O SLUČAJU DEČAKA IZ KRAGUJEVCA: Ovo su najnovije informacije

Kako se navodi, ovim je isključena mogućnost da je izvršeno krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga, odnosno da je maloletnik došao u posed opijatima od strane druge osobe

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, nakon prijave da je desetogodišnjaku juče pozlilo po povratku iz škole i da je kod njega primećeno prisustvo trovanja opijatom, dosadašnjim radom utvrdili su da je dečak popio lekove koje je, kako se sumnja, prethodno uzeo iz kućne apoteke njegovih babe i dede, saopštio je MUP.

Policija je obavila razgovor sa dečakom i njegovom majkom, kao i sa babom i dedom kod kojih je boravio pre odlaska u školu, a koji su rekli da je dečak ranijih dana bio bolestan, zbog čega je koristio lekove protiv temperature,navodi se u saopštenju.

Takođe, obavljen je razgovor sa roditeljem jednog od učenika škole, zbog plasiranja neproverenih infromacija da je dečaku neko dao bombone sa opijatima, kao i sa ostalim zaposlenima u školi i svedocima, koji nisu potvrdili takve navode.

Kako se navodi, ovim je isključena mogućnost da je izvršeno krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga, odnosno da je maloletnik došao u posed opijatima od strane druge osobe.

O dečakovom stanju policija je obaveštena juče od strane Kliničkog centra u Kragujevcu, gde je dečak brzom reakcijom školskog policajca i zaposlenih u školi vozilom Hitne pomoći dovezen na pregled. Policija je odmah preduzela sve mere i radnje i pojačala kontrolu u neposrednoj blizini škole koju dečak pohađa.

O svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo u Kragujevcu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.