"ŠTA JE SA OVIM NARODOM": Snimljena NOVA vožnja u kontrasmeru kod aerodroma Nikola Tesla (VIDEO)
Foto: Instagram/Printscreen/moj_beo_grad

STRAŠNO

"ŠTA JE SA OVIM NARODOM": Snimljena NOVA vožnja u kontrasmeru kod aerodroma Nikola Tesla (VIDEO)

Cela Srbija ostala je šokirana saobraćajnom nesrećom koja se dogodila u nedelju

Objavljeno: 22:47h

Novi saobraćajni prekršaj zabeležen je večeras kod aerodroma "Nikola Tesla", kada je vozač automobila zatečen kako vozi u suprotnom smeru. Na društvenim mrežama pojavio se snimak vozača koji je promašio skretanje i zalutao.

"Šta je ovo bre? Je li svaki dan treba da bude puna crna hronika zbog ovakvih oštećenih mozgova koji su za ozbiljnu ustanovu? Hitno da neko reaguje", "Šta je sa ovim narodom, ovo sve puklo, sačuvaj Bože", "Je li moguće ovo bre, kako ne naiđe policija", samo su neki od komentara.

Podsetimo, cela Srbija ostala je šokirana saobraćajnom nesrećom koja se dogodila u nedelju kada se auto koji je vozio Dejan J. (51) sudarilo sa drugim i zapalilo. Da stvar bude još gora, do nesreće je došlo jer je Dejan vozio "punto" brzom trakom u kontra smeru!

U sudaru automobila marke "fijat punto", koji se kretao suprotnim smerom, i "hjundaija" na auto-putu Miloš Veliki na teritoriji Surčina, jedna osoba je poginula, dok je jedna teže, a jedna lakše povređena.Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda od 1. do 3. septembra, čak tri su, uključujući i nezgodu na auto-putu Miloš Veliki, izazvali vozači automobila koji su prešli u kolovoznu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.