DEVOJCI IZ "HJUNDAIJA" U KOJU SE DEJAN ZAKUCAO NA AUTO-PUTU JE POTREBNA KRV! Apel za pomoć se širi mrežama (FOTO)
Apel za pomoć, Foto: Printscreen Instagram

APEL ZA POMOĆ

DEVOJCI IZ "HJUNDAIJA" U KOJU SE DEJAN ZAKUCAO NA AUTO-PUTU JE POTREBNA KRV! Apel za pomoć se širi mrežama (FOTO)

Devojka koja se tog dana vozila "hjundaja" u svojoj kolovoznoj traci na auto-putu nije ni naslućivala da će joj u susret naići kola koja nikako nije mogla da izbegne

Objavljeno:

D. P. (30) povređena je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u nedelju na auto-putu Miloš Veliki kod Obrenovca kada je na nju naleteo "fijat punto" kojim je upravljao Dejan Jevromov (53) iz Debeljače, a sada joj je za dalji oporavak potrebna krv i taj apel se širi društvenim mrežama.

Pa da podsetimo, nesreća se dogodila u nedelju oko 16 sati na auto-putu Miloš Veliki kod Obrenovca u smeru ka Beogradu kada je Dejan Jevremov iz za sada nepoznatog razloga vozio "punto" šest kilometara u kontrasmeru i tada na blagoj krivini naleteo na "hjundaji" kojim je upravljala devojka D. P.

Apel za pomoć ženi koja je povređena u nesreći
Apel za pomoć ženi koja je povređena u nesrećifoto: Printscreen/Društvene mreže

- Potrebna bilo koja krvna grupa za D. P. Krv se daje u zemunskoj bolnici do 17 sati. Hvala - piše u apelu koji se širi društvenim mrežama, ispod koje je navedeno i da je pomoć potrebna devojci u koju se zakucao automobil koji je vozio u kontrasmeru na auto-putu Miloš Veliki.

Devojka koja se tog dana vozila "hjundaja" u svojoj kolovoznoj traci na auto-putu nije ni naslućivala da će joj u susret naići kola koja nikako nije mogla da izbegne.

- Devojka se okrenula tri puta i udarila u zaštitnu ogradu s druge strane, dok se Jevremov nakon direktnog sudara točkovima popeo na ogradu i zapalio se. Scena je bila jeziva, a od zadobijenih povreda on je preminuo na licu mesta dok je njegov suvozač N. K. (40) teško povređen i prevezen u bolnicu - podseća sagovornik detalje kako je došlo do nesreće.

Punto koji je izgoreo
Punto koji je izgoreofoto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/192.RS

Devojka je nakon udesa kolima Hitne pomoći prevezena u zemunsku bolnicu i svesnom i komunikativnom stanju.

Istragu o nesreći vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje je dalo nalog da se uradi obdukcija nastradalog, da se pregleda vozilo, urade toksikološke analize, kao i da se identifikuje stradala osoba. Ono što zanima javnost jeste kako je vozač "punta" završio u kontrasmeru na auto-putu. Inače, u javnosti se pojavio u snimak same nesreće.

Bonus video:

00:37

Saobraćajna nesreća u Raški

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.