DANAS SAHRANA BABE, DEDE I UNUKE KOJI SU STRADALI U NESREĆI U UŽICU! Druga devojčica se i dalje bori za život
Mesto nesreće kod Užica, Foto: RINA

tuga u beogradt

DANAS SAHRANA BABE, DEDE I UNUKE KOJI SU STRADALI U NESREĆI U UŽICU! Druga devojčica se i dalje bori za život

Baba, deda i nihova devetogodišnja unuka koji su stradali u stravičnoj nesreći u Užicu biće sahranjeni danas na beogradskom groblju Orlovača

Objavljeno:

Bračni par Dragoslav S. (65) i Zorica S. (66) iz Beograda, kao i njihova unuka (9), koji su nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Užice - Zlatibor, na Ložioničkom mostu u Užicu, u nedelju oko 8 časova, biće sahranjeni danas na beogradskom groblju Orlovača.

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Užice – Zlatibor, na Ložioničkom mostu u Užicu, u nedelju nastradali su bračni par Dragoslav S. i Zorica S. iz Beograda, a povredama u užičkoj bolnici podlegla je devetogodišnja devojčica.

1 / 4 Foto: RINA

Druga devojčica (11) je sa teškim povredama takođe prevežena u užičku bolnicu, odakle je prebačena za Beograd.

„Devojčica je prebačena juče iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj ulici, u Jedinicu intenzivne nege. Njeno stanje je teško, a lekari nastavljaju na njenom praćenju i zbrinjavanju“, rekli su iz KC Srbije.

Na fotografijama koje su se pojavile na internetu može se videti da je automobil nakon direktnog sudara bio u jezivom stanju. Kompletan prednji deo automobila potpuno je smrskan, od njega nije ostalo ništa. Hauba je potpuno zgužvana, a automobil je skroz ulubljen i u predelu prednjih vrata sa obe strane.

Prema informacijama sa lica mesta, do nesreće je došlo kada je Dragoslav S. izašao iz kolone iz pravca Zlatibora i prešao u suprotnu stranu, kada je automobilom marke „ševrolet“ podleteo direktno pod cisternu koja se kretala iz pravca Požege.

Bonus video:

00:37

Saobraćajna nesreća u Raški

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.