HOROR U LIPOVICI: Muškarac hteo da prijavi nasilje, pa preminuo ispred policije: Sin ga jurio MAČETOM
Policija, Foto: Damir Dervišagić

strava i užas!

HOROR U LIPOVICI: Muškarac hteo da prijavi nasilje, pa preminuo ispred policije: Sin ga jurio MAČETOM

Nakon što su policajci u obližnjem Pečenjevcu od njega uzeli izjavu, čovek je izašao iz stanice, srušio se ispred nje, a lekari Hitne pomoći su samo mogli da konstatuju smrt

Objavljeno:

Sedamdesetčetvorogidšnji muškrac iz Lipovice preminuo je večeras ispred policijske stanice u Pečenjevcu kod Leskovca odmah nakon što je prijavio nasilje u porodici.

Kako nam javljaju očevici ove tragedije, nesrećni čovek je došao da prijavi sina koji ga je navodno jurio mačetom po dvorištu nešto ranije večeras u porodičnoj kući u rodnom selu.

Nakon što su policajci u obližnjem Pečenjevcu od njega uzeli izjavu, čovek je izašao iz stanice, srušio se ispred nje, a lekari Hitne pomoći su samo mogli da konstatuju smrt.

Na licu mesta, kako nam javljaju svedoci događaja, je i porodica premilog, a situacija je više nego potresna.

Nezvanično saznajemo da je starac godinama unazad prijavljivao nasilje u porodici, ali da niko nije reagovao.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Kurir.rs/D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.