"NENO, VOLI TE MAJKA. IMAM SAMO JEDNU ŽELJU...": Prošlo je pola godine od kako je Nevenu (20) UBIO MUŽ u Grockoj
Nevena i njena majka, Foto: Društvene mreže

strašno

"NENO, VOLI TE MAJKA. IMAM SAMO JEDNU ŽELJU...": Prošlo je pola godine od kako je Nevenu (20) UBIO MUŽ u Grockoj

Ubeđivala je Ivana svoju ćerku pre godinu dana da je mlada za udaju, ali toliko je volela muža da joj ništa nije bilo teško.

Objavljeno:

"Neno, voli te majka. Imam samo jednu želju...", reči su Ivane, majke mlade Nevene (20) koju je muž pre tačno pola godine ubio u Grockoj.

Istraga i obdukcija tela pokazala je da je u pitanju ubistvo i samoubistvo

Policajac (28) iz službenog pištolja, 10. februara ove godine, ubio je suprugu Nevenu (20), pa presudio sebi u kući u Grockoj.

Bili su u braku od 22. marta prošle godine. Prijava za nasilje nije bilo. Od tragedije je prošlo tačno pola godine.

Đorđe P., Nevena P., Grocka
foto: Društvene mreže

Majka ubijene Nevene objavila je potresne reči uz sliku svoje ubijene ćerke:

"Majčino srce je uvek tamo gde je njeno dete...Moje je za jednu trećinu oslabilo onog dana kada je tvoje totalno stalo. Najtužnijih 6 meseci u mom životu. Prošla sam svašta za ovaj najteži period...Težinu koju nosim u grudima znam samo ja. Kada čujem da kažu da se ,,držim dobro" pomuti mi razum i dođe mi da poželim svima, samo jedan dan života, da se i oni ,,drže dobro"... Ali neću dozvoliti da zloba provlada u meni. Trudiću se da se izborim sa svim komentarima ma kakvi oni bili...Ogromna snaga je potrebna u meni da se izborim sa svim emocijama koje se menjaju brzinom svetlosti u samo jednoj minuti...Raspadam se pa se ponovo sastavljam..I ne, niko ne može da razume ako i sam nije doživeo...

Grocka
foto: Društvene mreže

Boriću se tako ko zna koliko dugo...a nije ni bitno, neka traje i večno. Samo sada jača za sve borbe i putešestvije koje život nosi. Deo mene je ojačao u trenutku kada sam svoj život MORALA da nastavim dalje i ako se isti taj deo i ugasio. Nastaviće da se bori jer moja jedina želja jeste da se sa njom sastanem jednoga dana i da je grlim i iz zagrljaja ne pušam, a za to vredi živeti koliko god da je potrebno. Neno,voli te majka!".

Deset dana nakon tragedije majka Ivana je ispričala za Telegraf:

- Tog 10. februara ove godine poslala sam ćerku kod muža. Govorila mi je da joj se ne ide, molila me...Rekla sam joj: "Neno, sine, molim te idi i lepo se pozdravite, raziđite se ko ljudi". I on joj je rekao da bi bilo lepo da se vide i da popričaju, a da ne okreću glavu jedno od drugog". Nisam verovala da će je ubiti...- rekla je Nevenina majka.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Da u braku postoje nesuglasice Ivana je znala, ali mislila je da će to prevazići.

- Moja Nevena je 20. janura ove godine napustila supruga. Tada je mi je krišom poslala poruku i tražila da mu zovem oca jer je repetirao pištolj i uperio ka njoj. Roditelji su mu na svu sreću bili u blizini kuće gde su oni živeli. Tada ga je otac savladao. Ona me je molila da nikome ništa ne pričam. Nije želela da izgubio posao policajca. Obećala sam joj da ću ćutati. Dvadest dana pre smrti bila je srećna. Živela sa mnom i dve sestre... - priča Ivana.

Ubeđivala je Ivana svoju ćerku pre godinu dana da je mlada za udaju, ali toliko je volela muža da joj ništa nije bilo teško.

- Moju Nenu zaprosio je 8. marta prošle godine. Govorila sam joj da je mlada za udaju, da mora da kuva, da pegla, da ustaje rano...Govorila je da joj ništa nije bilo teško. Volela ga je i verovala mu. I ja sam ga volela. Pravila mu tortu za rođendan. Uvek je bio fin prema meni i Neveninim sestrama. Jedino mi je bilo čudno što su uvek kod nas sedeli dvadesetak minuta. Tada sam mislila da smo im mi dosadni, da su mladi, da žele da budu sami... Moja Nevena se na njega nije žalila - kaže Ivana.

Nesrećna majka bez najstarije ćerke Nevene ostala je 10. februara ove godine. Muž je posle kraće raprave pucao u Nevenu, pa u sebe.

Nađeni su mrtvi u kući u kojoj su živeli.

Bonus video: Ubistvo u Novom Sadu​​​​​​​

00:43

Ubistvo u Novom Sadu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.