"MOJE DETE NIJE BILO BEZBEDNO OD PRVOG DANA SA NJIM": Potresne reči majke Nevene koju je ubio policajac LOME SRCA
Ubijena Nevena, Foto: Društvene mreže

tuga do neba

"MOJE DETE NIJE BILO BEZBEDNO OD PRVOG DANA SA NJIM": Potresne reči majke Nevene koju je ubio policajac LOME SRCA

Nevenina majka od tuge za ćerkom ne može da dođe sebi

Objavljeno: 22:29h

- Moju ćerku je lišio života njen suprug policajac! Bila sam ubeđena da će pored njega biti bezbedna i zaštićena.. Moje dete nije bilo bezbedno od prvog dana života sa njim, a ja to nisam znala - potresne su reči Ivana B, majka Nevene koju je u Grockoj ubio muž policajac koji je nakon monstruoznog zločina presudio sebi.

Nevenina majka od tuge za ćerkom ne može da dođe sebi. Na svom profilu na društvenim mrežama objavljuje potresne slike i snimke svoje ćerke uz reči koje slamaju i najtvrđa srca.

- Nemojte misliti da vi više volite tu osobu nego vaša majka vas. Ljubav nije mučenje, ljubav nije ograničenje, ljubav nije zabrana! Ljubav je lepa i želim je svima vama, ali onu pravu i najlepšu - napisala je Ivana na svom profilu.

Nevena Bekić
foto: Printscreen/Instagram/bekicivana

Kako kaže, nema snage svima da odgovara, ali ipak želi da se Nevenina priča čuje kako bi se zaštitila neka druga osoba, koja možda ima sličnih problema.

- Apelujem na osobe koje imaju sličnih problema da zatraže savet i pomoć stručnih lica.. Nekoga ko će vam pružiti podršku i pomoći da se oslobodite pakla koji trpite. Nisam verovala da neko može povrediti nekoga do koga mu je stalo. Koliko možemo da se prevarimo samo misleći o nekom kako je fin jer mu to izgled govori - navodi ona.

Ističe i da je taj apel, zapravo molba jedne slomljene majke.

- Ako se tamo plašiš, dođi mi u san da ti majka da savet, da te utešim, ublažim malo tvoju tugu i bol.. a ja ću te čekati. Čekaću te svakoga dana i svake noći, moliti se da mi budeš spokojna, da pronađeš mir koji ti je na ovom svetu bio mnogo potrebna - napisala je Ivana.

Podsetimo, Đorđe je svoju suprugu Nevenu ubio u petak uveče u kući u Grockoj, a zatim je izvršio samoubistvo. Navodno, on je presudio devojci jer je htela da ga ostavi. Đorđe je radio kao policajac u PS Grocka, a mladi par se prošle godine venčao.

1 / 10 Foto: Nemanja Nikolić

Kako je majka Nevene ranije ispričala, devojka je pokušala da se rastavi od Đorđa ranije ove godine, ali joj je on i tada pretio, kada je 20. januara potegao pištolj na nju.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.