MOJE DETE JE SEČENO, KOMADANO, UDAVLJENO: Neutešna majka Noe Milivojev rekla nam je šta želi ubici njene ćerke
Majka Noe Milivojev, Foto: Facebook/ Boba Bata Milivojev, Društvene mreže, Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

OTVORILA DUŠU

MOJE DETE JE SEČENO, KOMADANO, UDAVLJENO: Neutešna majka Noe Milivojev rekla nam je šta želi ubici njene ćerke

Kako nam je kazala, ona dželatu svom deteta želi smrtnu kaznu.

Objavljeno:

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja pronađena je mrtva nakon 20 dana potrage, u stanu u centru Beograda. Kako je uvtđeno, nesrećna devojka skončala je svoj život na najsvirepiji mogući način.

Njena majka Boba Milivojev u razgovoru za Espreso kazala je da je bol kako vreme prolazi sve veća, kao i da porodica još uvek ne zna šta je monstruma nateralo da oduzme život mladoj Noi.

"Preteško je, saznaćemo šta se dogodilo, kad tad, ali koji god da je razlog, niko na svetu nije zaslužio da bude tako ubijen. Niko ne treba da bude udavljen, sečen, komadan. To je moje dete doživelo", kaže neutešna majka.

Roditelji Noe Milivojev
Roditelji Noe Milivojevfoto: NEMANJA NIKOLIĆ

Kako nam je kazala, ona dželatu svom deteta želi smrtnu kaznu.

"Jedino što mogu da kažem je da mu želim smrtnu kaznu, ali pošto je ona još davno ukinuta u Srbiji, borićemo se da doživotno ostane u zatvoru", kazala je Boba za Espreso.

Za ubistvo je osumnjičen Ognjen D. (33) sa kojim se nesrećna tiktokerka zabavljala. Delovi Noinog tela pronađeni su u njegovom stanu i on je odmah uhapšen, a u policiji je tvrdio da se ne seća kako ju je ubio, niti kada je delove tela isekao i stavio u kese.

Ognjen D.
Ognjen D.foto: Kurir / Privatna arhiva

Još uvek nije poznato kada se zločin dogodio s obzirom da se Noa prvobitno vodila kao nestala osoba i punih 19 dana se nije znala njena sudbina.

Inače, od trenutka kada je nestala, pa sve do momenta kada je zločin otkriven, novinari portala Espreso bili su u kontaktu sa porodicom ubijene devojke.

Porodica je Noin nestanak prijavila dva dana pošto je iz porodične kuće u Kovinu krenula za Beograd, kod dečka. Roditeljima je bilo čudno to što se Noa puna dva dana nije javljala ni njima, niti prijateljima i odmah su uključili policiju u sve.

Noa Milivojev
Noa Milivojevfoto: Društvene mreže

U početku Noina porodica gajila je nadu da je njihovo dete dobro, znali su gde je i kod koga otišla, ali tog dečka nisu lično poznavali.

"Mi tog dečka ne poznajemo, ne znamo šta da mislimo. Poslednji put smo se čuli u subotu i od tad nije aktivna nigde i nije joj dostupan telefon", kazali su nam roditelji nakon Noinog nestanka.

Kada smo se nakon nekoliko dana ponovo čuli sa Noinom porodicom, kazali su nam da je dečko kod kog je otišla u policiji negirao da je uopšte i video.

Nažalost, devetnaest dana kasnije stigle su tragične vesti. Delovi tela Noe Milivojev pronađeni su u stanu u samom centru Beograda.

1 / 4 Foto: Kurir

Ognjen D. je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je odlučio da se brani ćutanjem, iako je prethodno u policiji priznao sve i rekao da ne zna kada i kako je ubio svoju partnerku, jer je "bio pod dejstvom droge i alkohola".

Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Ognjen D. je nakon saslušanja određen jednomesečni pritvor.

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.