MAJKA UBIJENE TIKTOKERKE NOE IMA DVA PITANJA ZA UBICU I SNAŽNU PORUKU: "Ognjene, neka te Bog KAZNI"
Ubijena Noa Milivojev, Foto: Privatna arhiva

PRETEŠKO

MAJKA UBIJENE TIKTOKERKE NOE IMA DVA PITANJA ZA UBICU I SNAŽNU PORUKU: "Ognjene, neka te Bog KAZNI"

Svedočila je pred tužiocem, a kako nam je rekla kada bi mogla da vidi osumnjičenog Ognjena postavila bi mu samo dva pitanja

Objavljeno:

Boba Milivojev, majka je koja je 6. jula ove godine ostala bez deteta Noe. Danima je čekala da se pojavi na njenim vratima sa prepoznatljivim osmehom. Umesto toplog zagrljaja i najveće radosti, ova kuća u Kovilju zavijena je u crno.

Policija je u stanu u Beograda našla delove tela Noe Milivojev. Imala je samo 18 godina. Za njenu smrt osumnjičen je Ognjen D. kome je određen pritvor do 30 dana. U policiji je, navodno, zločin priznao, ali ne i u tužilaštvu.

Roditelji Noe Milivojev juče su dali iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Nakon toga čuli smo se sa majkom Bobom. Svedočila je pred tužiocem, a kako nam je rekla kada bi mogla da vidi osumnjičenog Ognjena postavila bi mu samo dva pitanja koja glase:

Roditelji Noe Milivojev
Roditelji Noe Milivojevfoto: NEMANJA NIKOLIĆ

"Zašto si mi ubio dete i zavio našu porodicu u bol do kraja života? Da li si imao srca da je ubiješ, a znaš koliko te je volela?"

Boba Milivojev, kako sama kaže, želi da ubica njenog deteta "bude osuđen na smrtnu kaznu".

- Nažalost ona ne postoji u našoj zemlji, pa mu želim da doživi nešto najbolnije i najgore u životu i da se muči dok je živ u najgorim mukama. Ognjene nek te Bog kazni - kaže Boba Milivojev.

Neutešna majka tvrdi da ni u najgorim snovima nije mogla da zamisli da će neko na ovako surov način presuditi "divnom detetu, koje je bilo odličan đak, koga su svi voleli i ko nikome ništa loše nije uradio".

Ognjen D.
Ognjen D.foto: Kurir / Privatna arhiva

- Noa nas je mnogo volela, a mi ćemo nju zauvek. Samo mogu da kažem ne dao Bog ovakvu tragediju nikome i bol koji osećaju njeni sestra, brat, roditelji i familija - kaže Boba i dodaje da više detalja o njenoj smrti još ne zna.

Istraga

Ognjenu D. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

- Prema naredbi o sprovođenju istrage sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu Nou Milivojev. To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je Nou sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najverovatnije zadavio i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova - navode u Tužilaštvu.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Potom je te delove tela rasporedio u veću PVC kutiju, manje PVC bure, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojne, odnosno svo njeno tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove..

Na saslušanju se branio ćutanjem.

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.