IZ OSVETE GA IZREŠETAO SA 7 METAKA, PA POBEGAO: Otkriveno koga je pucač sa Voždovca POZVAO I PRIZNAO MU SVE
Hapšenje pucača s Voždovca, Foto: MUP

DETALJI

IZ OSVETE GA IZREŠETAO SA 7 METAKA, PA POBEGAO: Otkriveno koga je pucač sa Voždovca POZVAO I PRIZNAO MU SVE

On se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem

Objavljeno:

Ivan N. (49) je uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana jer se sumnjiči da je 25. jula u stanu u Zaplanjskoj ulici ispalio sedam hitaca u Mihajla Č. (51).

On se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, a sumnjiči se da je iz bezobzirne osvete sa umišljajem pokušao da ubije Mihajla Č., pri čemu je neovlašćeno nosio vatreno oružje i municiju.

Sumnja se da je Ivan, u cilju osvete zbog oštećenja ruke koje je zadobio pre oko godinu dana, a za koje je smatrao odgovornim upravo Mihajla, posmatrao njegov stan. On je najpre čekao da Mihajlo 24. jula napusti zgradu, nakon čega je obio vrata stana i na krevet u spavaćoj sobi stavio zapaljen časopis kako bi se vatra proširila. Oštećeni Mihajlo naposletku je uspeo da ugasi požar.

Nakon neuspelog pokušaja da mu zapali stan, Ivan je narednog dana oko 10.20 sati došao do Mihajlovog stana i pozvao ga da otvori, što on nije uradio. Tada je Ivan razvalio vrata i pucao u Mihajla koji je stajao u predsoblju, nanevši mu teške telesne povrede.

1 / 4 Foto: Tamara Trajković

Kako se saznaje, Ivan je, nakon pucnjave, pozvao oca i rekao mu da je "izrešetao" Mihajla. On je pobegao sa lica mesta, ali ga je policija ubrzo pronašla i lišila slobode. Kod njega je pronađen i pištolj iz kog je u Mihajla ispalio sedam metaka.

Zasad nije poznato zbog čega je osumnjičeni nakon zločina pozvao baš oca, kao ni da li je njegov otac znao šta namerava da uradi ili je Ivan mislio da će otac da mu pomogne da se sakrije nakon zločina.

Mihajlo Č. je nakon pucnjave prevezen u bolnicu, gde je operisan. On je bio u teškom stanju i lekari su morali da ga intubiraju.

Bonus video: Pucnjava u Subotici​​​​​​​

00:23

Pucnjava u Subotici

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.