PROGLAŠENA DVA DANA ŽALOSTI ZBOG NASMRT PRETUČENOG VETERINARA: Lekari nisu uspeli da ga spasu
Boris Dražić, Foto: Printscreen/Facebook/Pokrenimo Mačvu

tuga

PROGLAŠENA DVA DANA ŽALOSTI ZBOG NASMRT PRETUČENOG VETERINARA: Lekari nisu uspeli da ga spasu

Zastave u Bigatiću će biti spuštene na pola koplja

Objavljeno: 10:37h

Opština Bogatić saopštila je da su danas i sutra proglašeni dani žalosti zbog tragičnog događaja u kom je 21. jula brutalno pretučen veterinar Boris Dražić, koji je preminuo u utorak.

- Dani 27. i 28. juli proglašavaju se Danom žalosti na području opštine Bogatić povodom tragičnog događaja koji se desio 21. jula kada je nastradao Boris Dražić -doktor veterinarske medicine iz Bogatića - navodi se u odluci lokalne samouprave.

Kako se dodaje, zastave će biti spuštene na pola koplja.

Veterinar je, podsetimo, u petak bio sa rođakom D. M. kada su trojica osumnjičenih D. D. (20), B. S. (22) i L. Đ. (18) ušli sa D.M. u verbalnu raspravu. U prvi mah se sve smirilo, a onda su veterinar i njegov rođak krenuli da izlaze iz kafića.

Osumnjičeni za ubistvo
Osumnjičeni za ubistvofoto: Facebook

- Napadači su tada zaustavili D.M. i ponovo je počela rasprava kada se veterinar vratio da ih razdvoji, dobio je kobni udarac u glavu - podseća izvor Kurira i dodaje:

- Tada su trojica nasrnula na njega i počela da ga tuku. Boris je pao na pločnik i udario je glavom - kaže izvor i dodaje da je Boris prvo odvezen u šabačku bolnicu odakle je transportovan za Beograd gde je preminuo.

Napadači su uhapšeni i oni su prema nezvaničnim informacijama od ranije poznati policiji, a D.D. je prema rečima meštana Bogatića lokalni huligan koji se hvali da je strastveni navijač Partizana.

Bonus video:

00:52

NIKAD NE DIRAJ TUĐU RIBU, JESI ČUO? MAJMUNE JEDAN, SLINO JEDNA! Andrej brutalno pretučen zbog devojke ispred noćnog kluba

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.