OVO SU NASILNICI KOJI SU VETERINARA PRETUKLI NASMRT: Važe za lokalne huligane, jedan je NAVIJAČ Partizana (FOTO)
Foto: Facebook

JEZIVO

OVO SU NASILNICI KOJI SU VETERINARA PRETUKLI NASMRT: Važe za lokalne huligane, jedan je NAVIJAČ Partizana (FOTO)

Boris je, kako se saznaje, primetio da su sva mladića krenula ka njegovom rođaku i pokušao je da uh radvoji i spreči sukob.

Objavljeno:

Boris Dražić (44), omiljeni vetertinar iz Bogatića, preminuo je juče u bolnici u Beogradu od posledica povreda zadobijenih u petak kada su njega i njegovog rođaka napala trojica mladića u lokalnom kafiću.

Prema saznanjima Kurira, uhapšeni su D. D. (20), B. S. (22) i L. Đ. (18), svi od ranije poznati policiji. D.D. inače se hvali da je strastveni navijač Partizana, a prema rečima meštana Bogatića u pitanju su "lokalni huligani"

L.Đ.
L.Đ.foto: Facebook

- Veterinar i njegov rođak su sedeli u kafiću, a u jednom trenutku rođak je otišao do toaleta. Pri povratku za sto gde su on i Boris sedeli verbalno se sukobio sa grupom mladića. Sukob je tu završen, međutim pomenuti mladići su sačekali da oni krenu ka kući, a onda su nasrnuli na njih. Te mladiće svi znamo kao lokalne huligane - priča izvor.

Osumnjičeni D. D.

Boris je, kako se saznaje, primetio da su sva mladića krenula ka njegovom rođaku i pokušao je da uh radvoji i spreči sukob.

1 / 3 Foto: Facebook

- Tada su trojica nasrnula na njega i počela da ga tuku. Boris je pao na pločnik i udario je glavom. Tada je iz kafića istrčao tehničar koji je uspeo maltene da ga oživi, da mu vrate puls - kaže izvor i dodaje da je Boris prvo odvezen u šabačku bolnicu odakle je transportovan za Beograd gde je juče preminuo.

Hir

Meštani sa kojima smo razgovarali ubeđeni su da je veterinar izgubio život zbog nečijeg hira.

Ubijeni Boris
Ubijeni Borisfoto: Facebook

- To su klinci koji se odavno bave nelegalnim poslovima, to je za njih bila svakodnevnica, a divnog čoveka je koštala života. Ubijen je zbog nečijeg hira - kaže meštanin.

Kako se priča u Bogatiću, treći uhapšeni B. S. nije iz tog mesta.

- Čuli smo da je došao tu kod nekoga u goste - kaže sagovornik.

isplivale su i fotografije s uviđaja

Prema rečima predsednika opštine Bogatić Milana Damnjanovića, svi su u Bogatiću i okolini mnogo voleli veterinara Borisa.

- Boris je bio mladi stručnjak, ugledni veterinar i direktor Veterinarske stanice koji je odgovorno i posvećeno radio svoj posao, pre svega, dobar čovek, omiljen u kolektivu i među građanima, običnim narodom. Lokalna samouprava je imala uspostavljenu izvanrednu saradnju, takođe kao i građani, jer je u pitanju osoba koja je uvek na usluzi, želi da pomogne, a naročito je poznat je po lečenju kućnih ljubimaca. Trenutno smo svi zajedno, kao lokalna zajednica utučeni jer smo izgubili vrednog i predobro čoveka - rekao je Damnjanović za Kurir.

Bonus video: Hapšenje osumnjičenog za pokušaj teškog ubistva na Voždovcu

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.