JEDVA PUNOLETNI, A VEĆ IM PUN DOSIJE: Osumnjičeni za NAPAD na VETERINARA u Bogatiću već hapšeni zbog OVOGA!
B.D., Foto: Printscreen/RTS

veterinar podlegao povredama

JEDVA PUNOLETNI, A VEĆ IM PUN DOSIJE: Osumnjičeni za NAPAD na VETERINARA u Bogatiću već hapšeni zbog OVOGA!

Treći uhapšeni, Đ.L. nije osuđivan, a pritvor mu je određen zbog opasnosti uticaja na svedoke i oštećene

Objavljeno: 20:34h

Mladići koji su nasmrt pretukli Borisa D. (44), poznatog veterinara iz Bogatića kod Šapca, na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvo negirali su krivično delo, a oni iza sebe imaju debeo dosije, saznaje "Blic". Pretučeni veterinar je danas preminuo od povreda u Urgentnom centru u Beogradu.

Kako je potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu D.D. (20), S.B. (22) i Đ.L. (23) su uhapšeni nakon tuče koja se dogodila u noći 22. jula u Bogatiću. Oni su saslušani, prilikom čega su izneli odbranu.

Kako saznaje Blic, oni su negirali krivično delo, a terete se za tešku telesnu povredu.

Nasilnicima je određen pritvor do 30 dana.

Prema informacijama "Blica", uhapšeni D.D. u svom dosijeu ima kršenje Zakona o javnom redu i miru, iznudu u pokušaju sa elementima nasilja, kao i zloupotrebu narkotika.

Drugi osumnjičeni, S.B. u svom dosijeu takođe ima iznudu u pokušajima, takođe krivično delo sa elementima nasilja. Njima je pritvor određen zbog opasnosti uticaja na svedoke i oštećene, kao i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

B.D.
B.D.foto: Društvene mreže

Treći uhapšeni, Đ.L. nije osuđivan, a pritvor mu je određen zbog opasnosti uticaja na svedoke i oštećene.

Sva trojica su iz Bogatića.

Branio rođaka, napadači ga krvnički udarali

Prema informacijama koje posedujemo, Boris, poznati veterinar u Bogatiću, miljenik svojih sugrađana, pretučen je jer je hteo da razdvoji pomahnitale nasilnike koji su tukli njegovog rođaka. Kobne noći, između subote i nedelje, njegov rođak posvađao se u kafiću sa grupicom momaka.

- Boris i njegov rođak su sedeli u kafiću, a u jednom trenutku njegov rođak je otišao do toaleta. Pri povratku za sto gde su on i Boris sedeli verbalno se sukobio sa grupom mladića. Sukob je tu završen, međutim pomenuti mladići su sačekali da Boris i on krenu ka kući, a onda su nasrnuli na njih - priča izvor "Blica".

Kako nezvanično saznaje Blic, Boris je išao ispred svog rođaka, međutim kada je video da su dvojica krenula da ga tuku vratio se i pokušao da ih razdvoji.

- Tada su trojica nasrnula na njega i počela da ga tuku. Boris je pao na pločnik i udario je glavom. Mladić koji je u tom trenutku bio u kafiću i video šta se događa pritrčao je da mu pomogne, međutim jedan od batinaša mu je dobacio: "Pusti ga neka crkne" - kaže izvor "Blica".

Bonus video:

01:27

NASILNICI SE NE PLAŠE KAZNE? Advokat: To su uglavnom patološki slučajevi koji ne razmišljaju o posledicama! NAVELA JEZIV PRIMER

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.