BILI SU NERAZDVOJNI, ZAJEDNO SU OTIŠLI U SMRT: Potresni detalji o tinejdžerima poginulim u Vrčinu, DA SRCE PUKNE
Poginuli tinejdžeri, Foto: Privatna arhiva, Kurir

TRAGEDIJA

BILI SU NERAZDVOJNI, ZAJEDNO SU OTIŠLI U SMRT: Potresni detalji o tinejdžerima poginulim u Vrčinu, DA SRCE PUKNE

Vuk je upravljao vozilom, a na suvozačevom mestu bila je maloletna devojka koja je takođe stradala

Objavljeno:

Vuk G. (18) i maloletnica (15) koji su poginuli pre dve noći na pružnom prelazu kod Vrčina kada je voz udario u "pežo" u kojem je bila i M. Đ. (17) lakše povređena, prema rečima komšija, bili su nerazdvojni, svo troje su se družili, a auto mu je, prema njihovim rečima kupio otac za 18. rođendan.

"Ovo je velika tragedija, ceo Vrčin se sprema za sahranu. Bili su nerazdvojni, pa tako i te noći, kada su izginuli. Inače, njegov otac je doktor, a taj auto mu je kupio za punoletstvo. Devojčica koja je poginula je tek trebalo da krene u srednju školu", rekli su za Telegraf.

Vuk G. stradao je oko ponoći kada je na njegov "pežo" naletela lokomotiva. U kolima je bio sa dve devojke, jedna je umrla na mestu nesreće, a duga je lakše povređena.

Vuk G.
Vuk G.foto: Društvene mreže

Prema rečima njegove drugarice iz odeljenja, oni su se pre nekolilko dana vratili sa mora na koje su zajedno otputovali u sklopu letovanja koje njihova škola svake godine organizuje.

Vuk je upravljao vozilom, a na suvozačevom mestu bila je maloletna devojka koja je takođe stradala. Voz je udario u "pežo" sa desne bočne strane na mestu na kojem je sedela šesnaestogodišnjakinja.

"Ona je završila osmi razred, išla je u Osnovnu školu "Sveti Sava" u Vrčinu. Bili su dobri prijatelji svo troje, družili su se".

Osim Železnice Srbije još 18 prevoznika ima licencu da saobraća prugama naše zemlje. Kako se saznaje, voz koji je učestvovao u nesreći pripada privatnom železničkom operateru iz Subotice "S-Rail".

Vrčin, Voz
foto: Društvene mreže

Lokomotiva bez vagona noćas je oko ponoći udarila u desnu bočnu stranu automobila "pežo 308", a tom prilikom dvoje mladih je nastradalo.

Ekipa Hitne pomoći na licu mesta konstatovala je smrt vozača Vuka G. (18) i putnice iz vozila A.B. (16).

Druga putnica iz vozila M. Đ. ( 17) prevezena je u Urgentni centar.

Bonus video: Saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu

00:33

Saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.